seruste...ppocujte kam mam sxovat kondomy tak aby mi ix mama nenasla bo keby sa tak stalo tak ma zabije...dajte nejake rady...ale len ne penazenku bo tam mi nekedy dava penaze tak to radšej ne... dik
ale mojqua, sxus si ix dat do sxuplixa, do xtoreho ti xuxat mama nebude. no to ta nenapadqouvalo? no bozxe, no ty xi teda ridnve xblba. aj to, čo somj dnes popoludní produkoval na hajzli je zmysluplnejšie, ako táto téma a tvoj štýl písania
@5 tak nech ti ich dava osobne do ruky ked budete spolu...penazenku si nikdy doma nenehavam ked idem prec,cize je nerealne (teoreticky) aby sa do nej niekto bez mojho vedomia dostal
nemam s tym skusenosti, ale na nete sa pise, ze "Do peňaženky nepatrí!
Hoci väčšina ľudí skladuje kondómy vo vrecku džínsov či v priehradke úzkej peňaženky, ani jedno miesto nie je pre kondómy ideálne. Prezervatív je v oboch prípadoch vystavený tlaku, šúchaniu, hmatkaniu a v prípade nohavíc aj teplu, ktoré ho môže ľahko poškodiť – napriek tomu, že je v obale. Zásuvka nočného stolíka či samostatný priečinok kabelky sa tak javí oveľa bezpečnejšie."
@12 co sa bezpecnosti tika tak tie miesta by som nepouzila...a kedze kabieliek nemam jednu ale aj 10-20 kusov bol by problem s hladanim do ktorej som ich naposledy strcila
Boh zahlasil: Milujte sa a mnozte sa. Ale zrejme, chudak, neratal, ze latexovy balonik ho prevalcuje... Vies co, ale ak uz tak velmi sa chces milovat, ale nie mnozit, co tak dat toto na starost svojmu chalanovi?
Strcene v sufliku. Aj tak byvam na private A ked som byval este doma tak schovane na policke a ked sa niekam islo jeden som hodil do vrecka alebo penazenky ale nemoze tam bt dlho lebo potom mozem rovno namiesto kondomu pouzit sitko
no moj bracho si ich schovaval do skrine pod veci, ktore prave nenosi, cize mamu ani nenapadlo sa tam pozerat... ale ted ked uz sa s tym mame priznal, nosi ich hocikde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nechať niekoho hrabať sa v tvojej peňaženke = veľmi blbý nápad
Hoci väčšina ľudí skladuje kondómy vo vrecku džínsov či v priehradke úzkej peňaženky, ani jedno miesto nie je pre kondómy ideálne. Prezervatív je v oboch prípadoch vystavený tlaku, šúchaniu, hmatkaniu a v prípade nohavíc aj teplu, ktoré ho môže ľahko poškodiť – napriek tomu, že je v obale. Zásuvka nočného stolíka či samostatný priečinok kabelky sa tak javí oveľa bezpečnejšie."
zdroj: » wanda.atlas.sk/print.php?id=25...