Už ma bolí hlava z toho rozmýšlania ,bolo by veľa vecí kam ísť ale sme len na začiatku nejake rozumne rady,ak tu niekto napiše že už je taka tema ma to nezaujima hlavne poradte niekto hocijake n
podla mna je lepsie niekde, kde budete sami a mozete si vsetko v pokoji prebrat ... lepsie spominat len na vas dvoch ako na hluk a krik ludí v nejakom podniku ...
kaviareň má strašnú moc zbližovať ľudí čiže určite kaviareň.. potom.. hm.. kino vynechajte, kino je drahé a aj tak sa tam nezblížite.. možno zbehnite do nejakej galérie, na výstavu, vernisáž, kuknúť nejaké umenie (platí len v prípade ak aspoň jeden z vás javí o umenie záujem.) a ak máš chuť na niečo akčenejšie, skúste motokros. alebo sa choďte do útulku spolu venčiť psov. alebo choďte na koncert večer. ale iba dvaja. aleboooooo...
veľmi sa mi pačilo keď sem onedisunity napísala, že venčiť psov do útulku.... budete mať kam ísť, budete mať zážitok a ešte spravíte aj radosť tým psíkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo do parku
alebo len tak sa vozit v aute
do Rohacov na turu
hocikde..
alebo kaviareň, to je veľmi dobrý nápad