Prosím vas poradte mi aká vysoka škola by bola pre mňa dobrá. Študujem už 6 rok na osemročnom gymnázium a baví ma biola. Nemám rada matiku,fyziku. Chcela som isť na zubarinu ale neviem či to není ťažke. Poradte mi .
matfyz jáj, nemáš rada matiku fyziku? Daj sa teda na kombináciu bio+che ---> ja neviem, napr. biotechnológie? Medicína? Opravte ma, nevyznám sa až tak dobre
počula som že fyziku na zubarinu na slovensku netreba iba ak by som chcela ist do česka..a matiku už vôbec nie...aa mam rada biolu,angličtinu,slovinu...
ako môže niekto z nejakého fóra za Teba rozhodnúť na akú vysokú máš ísť ty, ty ju vyštudovať a potom na základe niečieho rozhodnutia robiť niečo, čo Ťa baviť nebude ?
ja nehovorím aby niekto za mňa rozhodol ale aby mi niekto poradil..ja sa keď už bude treba rozhodnem sama podľa toho čo ma baví ale nechám si trochu poradiť!
aj ja som chcela ísť na zubárinu ale 2x mi to nevyšlo ale momentálne som na Hnojárine (SPU) odbor Bezpečnosť a kontrola potravín a som maximálne spokojná...v prvom ročníku je jeden predmet fyzika ale potom už nie, je tam hlavne biola a chémia to by sa ti mohlo páčiť odporúčam ti to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a zubárina je ťažká,kamoška to študuje a učí sa jak šialená aby prešla aspoň s E cez skúšky.
keď tak skús možno na učiteľstve niečo pozrieť s biolou.