kam sa zabavit? 39...treba si iba vybrat den,ked hraju tvoju hudbu a prist dostatocne skoro,aby si clovek mal kam sadnut.... a potom byt dostatocne pribojny,aby si sa mohla na parkete hybat.Ale inak je tak ok
ja zo zabavou nemam problem,a disky iba raz za cas...my sa vieme inac zabavata,a moj mobil vystaveny bo kazdy mp3 pocuva...no nesmie chybat fernet..ale iba 2 poldeci do seba max.hodim,cela flaska behom 10 min ked sme tak 8..a mam takeho super kamosa,ze nikdy neveri ze vypijem a ked vypijem .a ked vypijem ta uz kupuje celu flasu.ale stock citrus je lepsi..taze taka zabava je superr,kto neoskusal, NEVIE!
12 rocna werunka nam sem napisala genialny navod na zabavu Ale prirovnatelny k jej veku.
Neviem co si tym chcela dosiahnut, ale je to akesi smiesne. Takze za prve, fernet nemusi chutit vsetkym tekze ho nemusis davat ako number one pre vsetky typi. Dalej zato ze tebe staci 1 dcl 30 percentneho alkoholu, zase to nemusi platit pre vsetkych. Za dalsie keby som isiel s mojou partiou 8mi von, tak flaska 0,5 l alkoholu by padla za dve minuty a nikto by nebol ani chyteny - pertoze 62.5ml co je nieco viac ako poldeci ma ani asi nikoho s mojich kamaratov a kamaratiek (vsetci maju nad 18) urcite neopije
Za dalsie newiem ako si to myslela, s tym mobilom s mp3 Dnes uz asi kazdy ma mobil s mp3, a ked povazujes za zabavu pocuvanie mp3 s mobilu tak to je fakt drsne
A myslim ze ked mas 12 rokov na disky mas este dost casu na to aby si tam chodila, nieto este pravidelne Tym len odhanas dospelych ludi, alebo dorast ktory sa tam chce ist zabavat, osobne sa nikdy moc netesim ked zbadam pri vstyupe na disku 12 az 14 rocne cajky. Tj z mojej strany secko
ahoj ludkovia poznam jednu velmi dobru disko. je to v novych zamkoch vola sa to ccx t.j. clubing complex alebo nieco take...je tam asi 5 alebo 6 stagov neni ani drahe vstupne sice za chlast si zaplatite ale je tam hudba vsetkeho druhu
Ja chodim hocikam kam ma pustia A to byva tak raz za dva mesiace, teda nic moc. Aj to ma tam dovezu, pridu po mna, akoze dost blbe, ale som rada, ze aspon nieco. No akoze mne Fernet celkom chuti, ale asi tak ako pripitok na oslavach. Nevidim zmysel v tom, ze stiahnem flasu, bude mi na nic cely vecer, a potom aj cely dalsi den. A myslim, ze ani nie je dolezite kam sa ist bavit, ako s kym tam ist... Dobra partia sa zabavi aj v dakej vinarni na dedine
To co si povedala looool L.A. ci jebeee ? To mi chces jako povedat ze clovek co sa opije - temu je zle cely vecer Preboha A dalsi cely den ? jezisi to moze hovorit iba ten co si vypil raz alebo nikdy
ked idem na disku povecsinou sa zrubem s celou partiou, jedine sem tam ked idem na aute neslopem. Ale o ten chlast ide, dame spicha niekde v bare, natankujeme sa, a rovno na diskoteku, tam sa uz len udrzujem v tom mojom "opileckom" stave.
A otvorene, ked som najebany, tak mi je jedno na akej som diskoteke, hlavne nech tam hra hudba a nech sa tam predava chlast Tj asi tolko
neviem neviem,ak mas rada techno,house,trance a podobne,tak si na nete pozri kde a kedy byvaju taketo party -tohoto stylu.Neviem presne, ale som z Tn,a kamosi obcas chodia do BA-podnik Dopler.A potom uz vacsie party,tie byvaju tak raz za mesiac to jest,PKO,Ulala v ziline atd...neviem ci tam byva stale iba jeden zaner muziky,ale skus si pozriet.Etse som tam v zivote nebola,ale ani po tom netuzim a samozrejme IBIZA A inak,IT..suhlasim s tebou...to su zase tie 12 rocne divcatka(aj ked ja mam 15 ktore co si daju 1 poharik tak su ,,ako bomby "haaaa...aspon sme sa zasmiali hahaha....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alcatraz uz v ziline ide podla mojho nazoru dolu vodou
» soutez.warezator.com/?click=3...
Neviem co si tym chcela dosiahnut, ale je to akesi smiesne. Takze za prve, fernet nemusi chutit vsetkym tekze ho nemusis davat ako number one pre vsetky typi. Dalej zato ze tebe staci 1 dcl 30 percentneho alkoholu, zase to nemusi platit pre vsetkych. Za dalsie keby som isiel s mojou partiou 8mi von, tak flaska 0,5 l alkoholu by padla za dve minuty a nikto by nebol ani chyteny - pertoze 62.5ml co je nieco viac ako poldeci ma ani asi nikoho s mojich kamaratov a kamaratiek (vsetci maju nad 18) urcite neopije
Za dalsie newiem ako si to myslela, s tym mobilom s mp3 Dnes uz asi kazdy ma mobil s mp3, a ked povazujes za zabavu pocuvanie mp3 s mobilu tak to je fakt drsne
A myslim ze ked mas 12 rokov na disky mas este dost casu na to aby si tam chodila, nieto este pravidelne Tym len odhanas dospelych ludi, alebo dorast ktory sa tam chce ist zabavat, osobne sa nikdy moc netesim ked zbadam pri vstyupe na disku 12 az 14 rocne cajky. Tj z mojej strany secko
ked idem na disku povecsinou sa zrubem s celou partiou, jedine sem tam ked idem na aute neslopem. Ale o ten chlast ide, dame spicha niekde v bare, natankujeme sa, a rovno na diskoteku, tam sa uz len udrzujem v tom mojom "opileckom" stave.
A otvorene, ked som najebany, tak mi je jedno na akej som diskoteke, hlavne nech tam hra hudba a nech sa tam predava chlast Tj asi tolko