dala by som viac krajin. My by sme chceli tak zbehnut.
Predminule leto sme tal dali vikend slovinsko, chorvatsko, taliansko. Teraz chceme tiez nieco ale dlhsie
ja ti neporadim asi lebo nechodim nikam ale keby som isiel tak do nejakeho mesta pozriet pamiatky a tak mna nejake lezanie pri mori nebavi ja konkretne by som teda chcel ist do Kosic lebo co som bol na pamiatky pozret tak to bolo vsetko v Cesku Praha , Brno , Lednice a na Slovensku nikde skoro ked neratam Bojnice a BA-stare mesto
za 500 eur sa dá precestovať aj celý svet, ak človek vie ako... no to tu nemá cenu rozoberať
priplatil by som si ešte nejaký drobizg a šiel by som na Kubu, ultra last minute
s takým rozpočtom na 10 dní by som zobral spacák a pochodil balkán ako rumunsko, srbsko, macedónsko a albánsko... Alebo šiel do kaukazskej oblasti (Gruzínsko, náhorný karabach, azerbajdžan, irán)
Prihod stovku a mohol by si teoreticky mat all inclusive aj niekde na Krete. + my sme mali na hoteli aj zahranicne chlasty v cene, takze z ceny nejakych 600 za 10 dni som prepil a prezral takych 2000
Ak pojdeš last minute zoženieš aj 4 hviezdičkový hotel za to , (Tunisko, Turecko, Egypt, Grécko) s all inclusive, inak last minúte znamena ze objednas a na druhý den ideš, takze kludne si to môžeš dať napr. 1.8 a este v ten den ležíš Proste musis stale pozerat ci sa nieco neuvoľní a to je aj niekedy 70 % akcia, sak mna mama rano zobudila a povedala ze o 4 odlietame ale musis si to rychlo zajednať aby sa to neobsadilo, my sme boli na 12 dni za 500 € na jedného ! v Turecku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Predminule leto sme tal dali vikend slovinsko, chorvatsko, taliansko. Teraz chceme tiez nieco ale dlhsie
spravil by som si radsej nejaky trip po mestach
priplatil by som si ešte nejaký drobizg a šiel by som na Kubu, ultra last minute
(O bezpecnost by som sa nebal, v Tunisku si daju fakt zalezat aj ked sa moze nieco stat ale to sa moze aj u nas)