Máte nejaké typy vážne krásnych oblastí? Najviac sa mi páči Taliansko a Španielsko. Ja by som najradšej išla na takú dedinkovskú oblať na Sicílii a užívala si tu peknú krajinu a ticho. Nejak ma omrzeli tie hotelové rezorty. Kde sa páčilo vám?
minulý rok som navštívila Malagu a Gibraltár a to bolo fakt super, cez deň taký pokoj a v noci rušno, pekna kultura, zvyky aj ľudia
dalej je pekne aj Grécko, hlavne ked chceš ísť za pamiatkami a tak, tak Atény a priľahlé oblasti, a ked chceš more tak nejaký grécky ostrov sú fakt krásne
@Rapunzzel Zatiaľ je to vo hviezdach ale NY robiť aspoň 2 mesiCe a mesiac cestovať Ale keď sa mi bude "dariť" tak ako v posledných 24 hodinách tak budem rád keď pôjdem do Česka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
dalej je pekne aj Grécko, hlavne ked chceš ísť za pamiatkami a tak, tak Atény a priľahlé oblasti, a ked chceš more tak nejaký grécky ostrov sú fakt krásne