Oplatí sa mi brať si so sebou korčule do BA na intrák? Kam sa oplatí ísť? Aké sú vaše zážitky a skúsenosti? Rada si nechám poradiť... Keďže počas celej zimy nemienim ostať sedieť na intráku lebo v BA sa nedá lyžovať
» www.citylife.sk/vylet/korculova... tu nájdeš všetky klziská v BA
Ja osobne mám veľmi rada štadión v Dúbravke - predsa len, je to kryté, takže vonku môže aj liať alebo fučať a nevadí to...(a hlavne ho mám najbližšie ) To na Hviezdoslavovom nám. má určite svoju atmofséru, ale je malé a je tam veľa ľudí... ... a v Avione som tiež bola, v pohode, ale tiež menšie trošku... treba vyskúšať
@lujly ďakujem za link no tú dúbravku mám zrejme aj ja najbližšie... a aké to tam je? dajú sa tam niekde odložiť aj veci ako topánky atď.? Ono ak by bolo pekne vonku a nelialo by, aj vonku by som si to skúsila. Snežiť môže, to mi nevadí. No mám aj radšej viac priestoru ako to, čo je na Hviezdoslavovom.
Pri River parku je malinké klzisko, je to vonku a zadara, veci sa tam dajú odložiť. Večer tam býva menej ľudí než na Hviezdku.
Štadión v Dúbravke je fajn, len niekedy je tam fakt plno a len sa točíš dokola a vyhýbaš samovražedným deťom. V sobotu večer to býva menej natrieskané.
A na Štrkovci je tiež také klzisko, tam tiež nechodí veľa ľudí.
Ak by ešte poriadne mrzlo, odporúčam horné jazero na Železnej/pod Sneźienkou a Rohlík
@evca331 je tam šatňa, kde si veci (bezplatne) odložíš (a neni problém keď tam počas toho beháš a pýtaš si furt, že si si ešte niečo zabudla vybrať . je tam aj malý bufetík... korčuľuje sa tam ,,stále do kolečka", každých 15 min menia smer jazdy ... ale keď si nájdeš svoj spôsob ani nemáš pocit, že len krúžiš, keďže je to predsa len trošku väčšie... Veď treba vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja osobne mám veľmi rada štadión v Dúbravke - predsa len, je to kryté, takže vonku môže aj liať alebo fučať a nevadí to...(a hlavne ho mám najbližšie ) To na Hviezdoslavovom nám. má určite svoju atmofséru, ale je malé a je tam veľa ľudí... ... a v Avione som tiež bola, v pohode, ale tiež menšie trošku... treba vyskúšať
Štadión v Dúbravke je fajn, len niekedy je tam fakt plno a len sa točíš dokola a vyhýbaš samovražedným deťom. V sobotu večer to býva menej natrieskané.
A na Štrkovci je tiež také klzisko, tam tiež nechodí veľa ľudí.
Ak by ešte poriadne mrzlo, odporúčam horné jazero na Železnej/pod Sneźienkou a Rohlík