Dobre je to len moj teplom obmedzeny pohlad, takze sa rozhodne nejdem s nikym hadat....
Ale ked vidim 15 rocne dievca a 20 rocnu zenu, tak tam jednoducho JE znacny fyzicky rozdiel a...... nezda sa mi, ze by 15stky boli skutocne tak enormne fyzicky napred ako sa to hovori.....
Toto je jedna z tych veci, kde sa za svoj nazor bit nebudem, ale vzdy si ho rad napisem.
@hluzar 15-tky (česť výnimkám) niesu zďaleka fyzicky a v žiadnom prípade psychicky na takej úrovni aby imponovali 20-tkam... Bohužiaľ, mnoho 20 ročných "žien" sa zasekne na 15 roku života.
@omega1 No dobre ale trend v dnesnej dobe je tomu dost nakloneny a dalsou logickou postupnostou mozeme prist k zaveru, ze vela muzov je uchylnych.
Takze to do seba pasuje ako puzzle.
Pre normalnych ludi ako si ty (to je moja seriozna mienka, na birdzi uz si nejaky ten piatok a vnimam ta ) to predstavuje znizenu moznost vyberu..... ALE je vacsia pravdepodobnost, ze to co si nakoniec vyberies bude kvalita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Dobre je to len moj teplom obmedzeny pohlad, takze sa rozhodne nejdem s nikym hadat....
Ale ked vidim 15 rocne dievca a 20 rocnu zenu, tak tam jednoducho JE znacny fyzicky rozdiel a...... nezda sa mi, ze by 15stky boli skutocne tak enormne fyzicky napred ako sa to hovori.....
Toto je jedna z tych veci, kde sa za svoj nazor bit nebudem, ale vzdy si ho rad napisem.
Takze to do seba pasuje ako puzzle.
Pre normalnych ludi ako si ty (to je moja seriozna mienka, na birdzi uz si nejaky ten piatok a vnimam ta ) to predstavuje znizenu moznost vyberu..... ALE je vacsia pravdepodobnost, ze to co si nakoniec vyberies bude kvalita
koľko máš rokov? čo by som ja dal za to keby ma chce nejaká 14-16 ročná
A ďakujem za kompliment, mám rovnakú mienku na teba, ako ty na mňa