jezis no ja ti mam radit co mas potom cely zivot robit? tak nechod radsej nikde budes zavadzat ludom na odboroch ktory tam fakt chcu ist a nie len preto aby niekde boli ...tot vse odo mna ..
chod studovat pravo alebo ekonomicku fakultu... ihned po dostudovani dostanes dom na Slavine, k tomu Lexus a manzela s detmi zdarma! psa len po troch rokoch praxe...
@kolini a na ekonomicku nepotrebujes matiku?a to pravo ze vraj nemas uplatnenie, to uz ked ja skoncim bude pravnikov strasne vela. to povedala jedna moja kamoska, co minuly rok skoncila .
lebo mi pride absurdne ze teraz sa budes jebat na skolu len aby si niekde bola a my ti mame poradit a pritom motivacia ziadna k tomu ...tak co ti mam co radit ...chod medialna komunikacia a mozno ta o par rokov uvidime v telke
@rabbitko9 boze ty si to nepochopil, nejdem preto aby som niekde bola.. ja sa nvm rozhodnut, jasne ze nejake tie typy mam, ja sa len pytam na vs kde nie su tie vsetky technicke veci chapes?
@lolita92 ako si chces volit predmety ked nevies ci je na ekonomike matika?..hlavny predmet tam asi dejepis nebude..nepytaj sa na fore kde to vyznieva smiesne a chod si zistit dake veci na strankach VS..nikto tu nebude vediet z coho chces maturovat
@nixxina no ved som napisala ze tam je matika, ty si napisala ze (na ekonomicku matiku ?) ako smiesne? akoze nechapem,,, no tak asi nepojdem z matiky a z toho co som pisala ze neznasam,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tak sak chod na UK a pozri si fakulty to je az taky problem?
-chod studovat pravo alebo ekonomicku fakultu...
-a na ekonomicku nepotrebujes matiku?
-na ekonomicku matiku ? O_o...
- tam nemas vobec matiku? ci ako?
tak som sa k veceru konecne pobavil.
ale inak sucitim samozrejme, ved aj ja mam tazky vyber.
este som chcel povedat, ze ujo google, ale uz ti tu lepsie poradili,
a okrem toho pri takychto temach je fajn byt konkretny{-ejsi}