Kam idete na vysoku? Poradte kam si mam dat prihlasky, ked maturujem z biologie a chemie a chcem aj nieco s tym studovat a venovat sa tomu. Medicina, farmacia, veterina a pedagogika nie. Jednu prihlasku si davam na LVM v TT, ale dalsie netusim kam. Chcela
@1 hej, presne, Prírodovedecká fakulta UK, BA majú tam biológiu, biochémiu a možno ešte nejaký iný odbor. ale uplatnenie neviem, predpokladám, že nebude zlé, ale neviem, či nie práve papierovačkové/labákové.
no keďže všetky zajímavé odbory si vylúčila doknca aj ten nudný ako pedagogika tak ešte ti ostáva hnojarina... alebo chemicke inzinierstvo.. fakt preco z nich maturujes ked nechces ist ani na jednu skolu kde mas ozaj uplantnenie?
@4 no vsak biola, biochemia, ale netusim, co s tym po skole. aj na muni som nasla par zaujimavych odborov, ale ide o to, ze netusim, kde sa s tym da vobec uplatnit a na ich strankach je to tak vseobecne napisane, ze viac sa ani neda
ešte je tu STU, ako spomínali vyššie, s tým by sa dalo pracovať (podľa špecializácie) v kozmetike, potravinárstve, chemických závodoch ako Slovnaft, atď. len je to dosť technické.
@aliceee na LVM? ja o tom tiez uvazujem , ale postupne mozno zmenim nazor :/ akreditacia je do roku 2012 a celkovo volako vymyslaju s tym dennym a externym...ty o tom nieco blizsie nevies?
@efemera Ja som pred tyzdnom este ani netusila, ze nieco take existuje. Na Trnavsku univerzitu som sa vobec nezameriavala. Prezerala som si rozvrhy, predmety su zaujimave, ale myslim, ze na dennom je zatial iba jeden rocnik. Tiez by som chcela vediet viac, ale bohuzial to nemam ako zistit. Nepoznam nikoho kto LVM studuje, vlastne nepoznam nikoho kto je v Trnave.
Inac som pocula, ze s biolou, keby je nejaka specializacia typu mikrobiologia, tak sa da tiez v nejakom labaku zamestnat a celkom za dobry plat ze vraj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ešte je tu STU, ako spomínali vyššie, s tým by sa dalo pracovať (podľa špecializácie) v kozmetike, potravinárstve, chemických závodoch ako Slovnaft, atď. len je to dosť technické.
Ale ja uz mam vybrate skoly, kde chcem ist, chcem vsak aj nejake kde beru bez skusok, nejaku istotu.
@thoilane Tiez planujem LVM v Trnave, ale beru len 20 ludi. Mozem sa opytat aky mas priemer? Ja asi 1,24.
Este by ste mohli pridat nejake tipy, co sa tyka PrifUK, rozmyslam nad environmentalistikou ( beru 50 ) a biologiou ( tusim 150 ).
A @aliceee mam cca 1,75 priemer, tak neviem
Inac som pocula, ze s biolou, keby je nejaka specializacia typu mikrobiologia, tak sa da tiez v nejakom labaku zamestnat a celkom za dobry plat ze vraj