viem ze takych tem tu uz bolo vela a ze je tazke takto radit niekomu ale mna uz zacina chytat panika.. som teraz v tretom rocniku resp. v septime a tento rok som na rok v amerike, no a teda problem je v tom ze stale nemam najmensiu predstavu o tom kam chc
pokial maturujes z jazykov, mozno by stalo za to skusit bud prekladatelstvo alebo nieco typu britske a americke studia.... o matfyze ani nerozmyslaj,ked nematurujes z fyziky a informatiky, to ti poviem rovno
nevedeli by ste mi nikto poradit ze kde je bud na slovensku alebo v cehach vysoka skola kde je restaurovanie kovu???? alebo nieco podobne hlavne nech sa to tyka kovactva..... prosim.... dakujem
myslim, ze na paniku mas este dost casu ja som posielala prihlasky v posledny den, lebo som stale nevedela, kam chcem ist... a ak ti idu tie jazyky, tak si daj nejake tie medzinarodne vztahy alebo studium nejakeho nezvycajneho jazyka, ako je finstina, cinstina alebo tak.. alebo pripadne, rustina, ze je vraj velmi ziadana..
Jasne, ze sa da. Ak si das napriklad Ekonomicku a financnu matematiku, tak tam fyziku ani neuvidis... Informatika tam nejaka bude, ale da sa zvladnut a v konecnom dosledku Ti nebude na skodu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov