Som zvedavý kam všade pôjdete, lebo my sme boli zatial len v Chorvatsku, Holandsku, Taliansku a to je asi vsetko a do Chorvatska uz ideme asi piaty krat
A vieš o tom, že si musíte zobrať veľa peňazí a málo jedla??? Zase na Makarskú? My pôjdeme do Bulharksa (ževraj sú tam veľké vlny). My sme už boli v Chorvátsku, Taliansku, Maďarsku, Egypte, USA a Francúzsku. Tak a to je vše
10. no tak poviem ti ze je c ale tu cestu po minulorocnych skusenostiach mi zavidiet ozaj netreba 2tyzdne vkuse s rodicmi a sestrou by mi ani nevadilo keby sme si uz od prvych dni neliezli na nervy ale to patri k tomu no
Ja som pocas celej vysokej skoly nikde poriadne nebol, kedze som to lubil flakat a miesto zahranicnych pracovnych pobytov som radsej cez leto sprtal na skusky :/
Teraz ked uz pracujem, tak sa snazim to vsetko dohnat.
Tento rok mam na plane Grecko - konkretne ostrov Rhodos.
Ak vôbec hocikam ako rodina pôjdeme, tak to bude malý zázrak
Keď sa tak nad tým vlastne zamyslím, dovolenku ani tento rok neočakávam, skôr malé výlety ako pozrieť babku aspoň na taký týždeň, puťák, prípadne výlet za kamarátkou na východné Slovensko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja som nikdy v zivote nebola za hranicami ani sa nechystam..najviac tak cez leto do v.krtiša..
aj ked sme tam boli uz stokrat ...
my ideme na skolsky vylet do spanielska
tam je dobre...
MY nejdeme asi nikde, jednine ja mozno k tete alebo do tabora
Bulharsko ma minulý rok očarilo a tentokrát to bude dokonca po prvýkrát bez family a len s priateľom...juj
Bulharsko - ach tie vlny..to su sakra spomienky
Ja toto leto nejdem nikde, budem ho tráviť tvrdo pracovne aby som si zarobila na nejakú moju vysnívanú cestu
Teraz ked uz pracujem, tak sa snazim to vsetko dohnat.
Tento rok mam na plane Grecko - konkretne ostrov Rhodos.
ale sla by som radsej do talianska
Keď sa tak nad tým vlastne zamyslím, dovolenku ani tento rok neočakávam, skôr malé výlety ako pozrieť babku aspoň na taký týždeň, puťák, prípadne výlet za kamarátkou na východné Slovensko...