V lete by som rada išla do tábora niekam k moru a mám dve možnosti, no neviem sa rozhodnúť: 1.)Taliansko - Rimini 2.) Bulharsko - Slnečné pobrežie.. čo by ste si vybrali vy a prečo? Ďakujem
v Bulharsku na Slnecnom pobrezi som bol to je jedno z mojich dvoch navstev pri mori a co ja viem sak pekne tam je ale necuduj sa ked tam najdes injkcu striekacku na plazi alebo podobne veci ale bol som maly nepamatam si to az tak no viem ze taketo veci tam boli a aj nas skoro okradli v Bulharsku vo Varne taky zensky cigansky gang akoze fakt gang nerobim si srandu bolo ich hrozne vela a bolo im jedno ci svoje obete zmrzacia
Definitely Taliansko!
Ignorovala by som tie komentáre s Buhlarskom kde je Slnečné pobrežie dosť nudné, aj keď Nesebar bol pekný (a hej, už ako stánky na každom kroku, teda žiadne kochanie sa historickou atmosférou), na leto so Slovanmi by som v mnohých ohľadoch nespoliehala.
Taliansko nikdy nesklame, keď sme tamadiaľ prechádzali do Francúzska aj som ľutovala že sme tam neostali dlhšie aspoň za tie talianske múry, talianske jedlo, taliančinu a Talianov ktoré som mala možnosť za 2 hodinky okoštovať (Talianov nie doslova).
mne by bolo jedno kam by som si išla, by som si asi vybrala krajšiu pláž ale viac sympatické mi je Taliansko aj keď som vlastne bola len tam a v Bulharsku som bola len deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
slnecne pobrezie je super a blizko je pekny nesebar
Ignorovala by som tie komentáre s Buhlarskom kde je Slnečné pobrežie dosť nudné, aj keď Nesebar bol pekný (a hej, už ako stánky na každom kroku, teda žiadne kochanie sa historickou atmosférou), na leto so Slovanmi by som v mnohých ohľadoch nespoliehala.
Taliansko nikdy nesklame, keď sme tamadiaľ prechádzali do Francúzska aj som ľutovala že sme tam neostali dlhšie aspoň za tie talianske múry, talianske jedlo, taliančinu a Talianov ktoré som mala možnosť za 2 hodinky okoštovať (Talianov nie doslova).
:happy: