Možno to niekto poznáte, chcete si vyjsť s babou, je jeseň, počasie na prd, je chladno, naviac fúka vietor. Neostáva nič iné ako niekde posedieť. Otázkou je kde? Poraďte kde by ste išli vy, pretože nič také zaujímavé a neobvyklé ma nenapadá.
@kanarikk : práveže čajovňa je veľmi dobrý nápad hlavne ak máte takú ako my že je tamt aké prítmie, samé vankúše a jedno meisto je vyvýšené a nie je tam vidieť takmer keď ležíte...super
exoNR: not am sú vlastne dve čajovńa dobrých ľudí, tam nie, a deň a noc pod hradom, tak tam no od jari som tam nebola :/ ale najbližšie po znovuotvorení tak určite musím ísť
Zober ju do kina na nejaký film ktorý by bavil aj ju...nie len teba.... Potom ,,skočte'' do nejakej kaviarne , správaj sa ako džentlmen objednávaj jej pitie (poprípade aj jedlo) ... Potom sa prechádzajte vonku (najlepšie už večer, vtedy je najlepšia ,,romantická'' atmosféra
ja som vadná, ale krajšia prechádzka do hôr v čase, keď ti šuští lístie pod nohami , je už len ked ti pod nimi vrže sneh.staci sa teplo obliect. alebo mrznut a potom sa vo vani odmrazovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ak by bolo slnko a nefúkal by vietor tak kludne nejaká prechádzka
ale najlepšie je v jeho prázdnom byte
@kakuseibakaism @charis ale čajovňa nieje zlý nápad oplatí sa vyskúšať
@mielikki nemá rada, čo budem piť sám?
diki
a počasie máš túto jeseň super, parky s opadaným lístím vyzerajú peckovo =P
vezmi ju niekam do parku, k jazeru atď...alebo ak je vám zima, čajovňa/bar/knižnica to stále istia..
kto ma vezme? :/
(len pre zaujímavosť ako sa vkladá ten smajlík, čo sa tak naširoko nakrivo usmieva )
@mielikki kofola zbližuje ževraj
btw uz ju znovu otvorili
A ak to aj tak vadí, tak potom nejaká čajovňa.. kino.. výstava, to už je na vás
@mm47
čojaviem pozvi ju do kina, čaj, káva, čajovňa, ...