Viete už kam sa chystáte na silvestra ? Viem, že sa to pýtam už skoro, ale napríklad v telke už dávali že sú takmer všetky chaty vypredané. Tak by som sa chcel inšpirovať že kam by sa tak dalo ešte ísť ? Poraďte dajaké tipy , ďakujem
do silvestra si vysadis les, vyrubes ho a z dreva si spravis chatu a lodku ...a keby si hned teraz zacal napustat vodu tak do silvestra mas k tej lodke aj jazero :s
Bud pojdem s fotrovcami na na zimnu dovolenku niekde do Alp alebo tak alebo s kámošmi len tak do mesta alebo s kamošmi s hiphop fakulty niekde na chatu pojdeme..este neviem
Silvester je ešte dva mesiace ďaleko a na ten typ chaty, ktorú treba pomaly rok dopredu rezervovať, sa určite nechystám, takže na plány je ešte priskoro. Pravdepodobne budem svoje silvestrovské plány poznať tak niekoľko dní pred silvestrom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nič veľkolepé
ale nie, ja to neviem ale chcela by som ..
a Silvester je ešte ďaleko to budem riešiť 3 dni pred tým ...
Ale možno nejaké párty, chlastačka alebo chata.
A kde? Neviem, Malacky, Bratislava, Viedeň...
Bude na Silvestra vlastne nejaká super veľká akcia, ktorá bude stáť za to?
nikam. doma pred telku budem ako vždy obdivovať inteligentný markizácky program.