cim dalej mam pocit,ze uz nieje chlapa,ktory ma chut aj na lasku nez len na sex...nechapem to...no ja to berem,ze sex dobre ved ja to mam rada ale preco je to uz teraz tak blbo vymyslene,ze skor ako nevyskusa zenu aka je v posteli nic neriesi...teda skor
Nie kazdy vie prijat lasku - asi sa jej boja. Skus hladat spravnych chalanom na inych miestach - lebo ked ich hladas na nejakych diskotekach tak je mizerna sanca ze najdes nejakeho normalneho ktory by sa staral aj o tvoje city.
no, napriklad mne nejde iba o sex, ak ti o to ide... ak stale narazas na takeho, tak hladas na zlom mieste. A preco das kazdemu hned a potom sa stazujes?... no ale neposudzujem... jednoducho, nemoj, su taki...
no to hej..ale aspon hned zistis povahu toho cloveka....jestli mu ide len o sex,da ti to najavo....ak aj o nieco viac,ze laska tak potom to je dobry chalan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Má akože skúsiť vynášať smeti? Fasa... Hor' sa teraz všetci na smetiaky... Nedáme si stretko pri kuke?