Najviac ma serie že Maďarov náramne potešilo rozhodnutie Európskeho Súdneho Dvoru že to vyhlásenie samostatnosti bolo legálne, určite ich to posmelí aj voči Slovensku.
Pravda je aj tá že srbi napáchali veľa zla, ale nemyslím si že za to môžu obyčajný občania. Je to balkán a sú tam dosť vášnivé povahy tak tam boli aj vojny. Obyčajný srbi sa od slovákov moc nelíšia a ešte k tomu vyznávame aj rovnakú vieru.
@roman789 čo sa týka srbsko-chorvátskych vzťahov, tak tam si nemajú čo vyčítať, vzhladom na minulosť..čo sa týka srbsko-albánskych vzťahov, tak jednoznačne najväčšie svine sú Albánci.
@romann789 čo sa týka srbsko-chorvátskych vzťahov, tak tam si nemajú čo vyčítať, vzhladom na minulosť..čo sa týka srbsko-albánskych vzťahov, tak jednoznačne najväčšie svine sú Albánci.
@marosko81 Aha, len človek čo je skôr za samostatné Kosovo (niežeby som k nim patril, mne je toto ukradnuté) tuna nejak nemá za čo hlasovať A neviem čo si čakal od ankety s týmito možnosťami, moc dákych národne založených kosovských Albáncov sa tu nenájde, čo sa chcú skôr pripojiť k Albánsku..
Ak neratam ciganov, albanci su ta najvacsia spodina sveta. Je mi luto aj Grekov ze musia trpiet tu kopu utecencov albanskych co su tam uplne vsade jak aj u nas cigani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
KOSOVO JE SRBSKO!!!
ALBÁNCI SÚ MAXIMÁLNE ŠPINE!!!
Albánsko predsa existuje tak nech menšina albáncov ide bývať tam, zas v Kosove je menšina srbov a tí chcú autonomiu v Kosove...
Ta to už kde sme?
Albánsku NARKOMAFIU zlikvidovať !
Косово је Србија
Chcel som si ten dokument pozrieť už dávnejšie, už som o nom čo to počul.