vies co ja som taky mali fylozof utopista ... priliš veľa myslím ... a preto tež som sa zaťala a ludia ma odhovorili už skoro od všetkeho čo som chcela... tak som sa nasrala a povedala ze si dam filozofiu a nak si so mnou už život robi co chce...
@slecinka911 Tak to je menej perspektívny obor ako také právo , lebo v práve máš aspoň nejakú šancu, že sa môžeš pri troche šťastia aj uplatniť, ale s filozofiou fakt neviem, kde by si sa zamestnala, ale keď chceš, choď si za svojím cieľom... A teraz seriózna otázka, kde sa zamestná filozof?
ja by som ocakaval ze 19 ROCNY CLOVEK uz bude mat aj trocha ZDRAVEHO USUDKU ... vies MAM SPOLUZIAKOV (chodim na ucitelsky smer) .... ktori si zvolili ako jeden z predmetov FIFU ... a tvaria sa CELKOM SERIOZNE .... som ZVEDAVY ako SERIOZNE sa budu TVARIT, ked im riaditel urcitej skoly povie ZE NEMAJU UVEZOK ... lebo FILOZOFIA JE TOTALNE NA PICU, TOTALNE NEPOUZITELNA ... ale v poho, KURVA PREVEZMI UZ ZODPOVEDNOST ZA SVOJU BUDUCNOST .... mozno to odo mna odznelo kokotsky ... ale tak vacsinou zneju RADY MYSLENE V DOBROM .... rozmyslaj o tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja by som si vybrala to druhé