Dozadu chodím len ked nieje inde miesto.
Do stredu chodím ked tam nieje obsadené to sedadlo pre mamičky s kočíkom
A vačšinou do tretieho - druhého, a za vodičom je najlepšie miesto
no mestská je dosť preplnená, takže sa mi väčšinou neujde miesto na sedenie. a ak sa mi raz za čas podarí, tak mi je úplne jedno, kde sedím.
Ale inak miesto na státie (to v ponuke nie je) brávam najradšej pri dverách. v prípade hlavne, keď je leto, tak aby som neodpadla, takže blízko zdroja kyslíka keď sa dvere otvoria.
som rada ked sediim..hh sak tie busy su nenormalne preplnene ked idem zo skoly..a potom skacem po veciach ludom..
inak mohli by vymysliet nekajaky system,ze ako sa vystupuje z autobusu...lebo ten zmatok mi uz leze na nervy
tak zase..MHD v krupine neni ..ale co chodim autobusmi tak je lepsie niekde vpredu alebo v strede..dozadu dopici sa hrabu mladi..a tam dobre hlasno rucia ako jebnuti alebo pustaju rytmusa an plnu hubu...cize ee
ups ,zle som si prečítala otázku som prečítala iba že v električke/trolejbuse tak preto som dala väčšinou stojím ..ale ak cestujem autobusom vždy si sadám do zadu(ak je tam voľné)
ja vacsinou stojim lebo najcastejsie sa premavam len dve zastavky ....ale niekedy aj sadnem a ked sadnem tak tam kde su volne dve sedadla lebo nerada sedim vedla niekoho
Vpradu je to uplne najlepsie, myslim uplne vpredu ked neni pred tebou nikto. Hlavne v noci. A ked ides medzimestkym v noci, tak to je normalne romanticke sa pozerat na tu cestu, aspon ja sa pri tom citim velmi prijemne.
heh... @pawlo ma pravdu taky je uz zivot v KE... ale sediet sa da, ale ked, tak mozno okolo obeda na niektorych spojoch a dakedy ked idem zo skoly (18:00)
kde je volné v busi..elektricky a trolejbusy tu nemame ..no a este ked je viac miest volnych tak si vyberam ..vecinou dozadu,alebo pri tie dvere kde su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Do stredu chodím ked tam nieje obsadené to sedadlo pre mamičky s kočíkom
A vačšinou do tretieho - druhého, a za vodičom je najlepšie miesto
Ale inak miesto na státie (to v ponuke nie je) brávam najradšej pri dverách. v prípade hlavne, keď je leto, tak aby som neodpadla, takže blízko zdroja kyslíka keď sa dvere otvoria.
inak mohli by vymysliet nekajaky system,ze ako sa vystupuje z autobusu...lebo ten zmatok mi uz leze na nervy
Sedieť sa dá tak maximálne v nočnom spoji