No pre mňa boli uplne top všetky známe pamiatky, ako Big Ben, Buckingham palace, Westminster abbey, London Eye, Tower of London ... Sú uplne pekné naživo, zážitok len tak sa prechádzať a vidieť to Potom určite odporúčam camden town, my sme tam šli v pondelok a nebolo tam tak veľa turistov, dá sa tam aj peckovo najesť. Ďalej Sky Garden - je to najvyššie položená záhrada v Londýne, vstup je tam zadarmo (len si to treba rezervovať dopredu), je tam NADHERNE, výhľad na celý Londýn a je to blizko Tower of London, všetko odtiaľ vidno.
Potom odporúčam Natural Museum a Tate Modern (okolo ktoré sme len išli, z časových dôvodov sme ho museli vynechať, ale doteraz to ľutujem), samozrejme parky ako St. James park, Hyde park, Oxford street (išli sme tam najprv v sobotu poobede, hneď sme to oľutovali a šli inde a vrátili sme sa v pondelok ráno a bola to PECKA, tak dobre sa mi ešte nenakupovalo ). A zážitok bol aj Madame Tussauds.
A keď pôjdem nabudúce, určite chcem ísť do Greenwich, do spomínaného Tate Modern, do štúdii Harryho Pottera, na nejaké predstavenie do divadla... Je tam toho strašne veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Potom odporúčam Natural Museum a Tate Modern (okolo ktoré sme len išli, z časových dôvodov sme ho museli vynechať, ale doteraz to ľutujem), samozrejme parky ako St. James park, Hyde park, Oxford street (išli sme tam najprv v sobotu poobede, hneď sme to oľutovali a šli inde a vrátili sme sa v pondelok ráno a bola to PECKA, tak dobre sa mi ešte nenakupovalo ). A zážitok bol aj Madame Tussauds.