Neviete o nejakých super zašitých maličkých obchodíkoch, kaviarničkách(atď) ktoré vás uchvátili keď ste boli v paríži? napríklad Hard Rock Café a také píšte a píšte, idem do paríža zo školy tak si zisťujem dopredu čo kde sa oplatí vidieť
uchvatili ma poulicny predavaci na Sacre Coeur a na Piccadilly Circus cafe de piccadilly a samozrejme nemozes vynechat vecerny moulin rouge je to zazitok a inak daju sa tam vsade najst obchodiky kaviarnicky aj v centre .. staci si ti zapamätat cestu metrom a nemala by si zabludit a a si s takych co maju radi rozpravky a Walta Disneyho tak isto chod do Disneylandu ... je to sice drahsia sranda ale stoji to za to
@6 no jo v disneylande odporúčam ísť na space mountain taký pocit že sa rozhoduješ či dostaneš infarkt alebo vyvrátiš obed a nakoniec rezignuješ som ešte nezažila
najlepsie veci na dovolenke(vyletoch) su tie ktore najdes spontanne........ ja osobne sa vzdy necham prekvapit tym co najdem ....... v takych mestach ako je pariz sa daco zaujimave najde na kazdom rohu
ak to bude školský výlet ako u nás tak budeš rada keď nebudeš v nejakom chráme/kostole/katedrále. ale určite si prejsť montmartre hore na sacre coeur, montparnasse, prejsť sa popri seine. aa luxemburské záhrady, tam je krásne. osobne ma neuchvátila champs elysées ale za to la défense je zaujímavá, z takého architektonického hľadiska
a kaviarní a "zašivární" je všade milión, len si treba nejakú cenovo dostupnú vybrať
a keby som tam išla teraz, možno by som zašla do nejakého concept store-u. kombinácia umeleckých priestorov, obchodov s handrami, jedlo. všetko dobré na kope ale asi sa len popozerať, keďže tam predávajú len drahé značky
A potom sa určite oplatí navštíviť modernú štvrť, Champs Elyses (či ako sa to píše ), Eiffelovku (ale to ti stačí aj zdola vidieť, dosť drahá sranda to je a načakáš sa ešte viac síce stojí to za to )
Možno ešte Montparnasse. A Disneyland nesmieš vynechať. Len nejaká trištvrťhoďka (približne) cesty tam z Paríža. Ale tiež dosť drahá sranda. Lístky okolo 50€ či ako (na celý deň) !!
A Louvre. Ale ak na kratšiu chvíľku, tak si omrknúť len záhrady. A potom prechádzky po námestiach, zašitých uličiek je veľa pri Sacre Cour a potom pri Moulin Rouge. Tam to je božie. Hlavne večer. Ale nebezpečné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a kaviarní a "zašivární" je všade milión, len si treba nejakú cenovo dostupnú vybrať
A potom sa určite oplatí navštíviť modernú štvrť, Champs Elyses (či ako sa to píše ), Eiffelovku (ale to ti stačí aj zdola vidieť, dosť drahá sranda to je a načakáš sa ešte viac síce stojí to za to )
Možno ešte Montparnasse. A Disneyland nesmieš vynechať. Len nejaká trištvrťhoďka (približne) cesty tam z Paríža. Ale tiež dosť drahá sranda. Lístky okolo 50€ či ako (na celý deň) !!
A Louvre. Ale ak na kratšiu chvíľku, tak si omrknúť len záhrady. A potom prechádzky po námestiach, zašitých uličiek je veľa pri Sacre Cour a potom pri Moulin Rouge. Tam to je božie. Hlavne večer. Ale nebezpečné
Nás raz skoro naháňal taký opilec. Br!
a kaviarnicky a restauracie na kazdom metry stvorcovom , o to sa neboj