@Smilerrr Schvaľujem Super nápad, aj my plánujeme, keď bude pekné počasie a hlavne v lete cestovať po krásach Slovenska Toľko pekného tu je, čo sme ešte nevideli
@Smilerrr a co tak aby cielom cesty bolo samotne dobrodruzstvo,cesta miesto konkretneho ciela? teda dohodnete sa vopred ze prejdete napr.3 zastavky. pridete na stanicu a kupite listy na prvy vlak co pojde,je jedno kam. na tej stanici zase kupite listky na vlak niekam, a takto to pojde na 3 staniciach. a ked dorazite do ciela,budete to tam spoznavat
Pekný nápad, tiež nad takým už istý čas premýšľam. (-:
Ja som sa zatiaľ vozil len z domu Poprad - Spišská Nová Ves - Košice a späť... staré dobré časy. (-: Už treba skúsiť niečo nové!
Ak si študent a máš vlaky zadarmo, tak po slovensku pobehaj. Zbal sa, choď na stanicu, a nastúp na najbližší vlak. Ízi.
Ved si mladý máš kopec voľného času tak kde je problém. Za pár korún sa dá cestovať aj v zahraničí vlakomn
Navyše, povedzme si narovinu, cestovanie vlakom je mega pohodlnné a možeš sa pri tom aj dobre opiť
Tip: Nezabudni si foták so selfie tyčkou. Druhá vec, nainštaluj si aplikáciu Foursqaure. Budeš si zapisovať miesta kde si bol. Príklad: » foursquare.com/michalsuchoba... .On chodí po svete ale asi pracovne a zaznačuje si miesta kde bol.
@smilerrr Tak hej, len ked to porovnám teraz ked som v práci a mega stres a zhon oproti škole. Ale tiež ked mas skolu chces si aj niečo zarobiť, robiť čo ta baví popri všetkom... To je dnes taká doba =/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Keď tak Košice a Prešov majú tiež svoje čaro
Ja som sa zatiaľ vozil len z domu Poprad - Spišská Nová Ves - Košice a späť... staré dobré časy. (-: Už treba skúsiť niečo nové!
Ved si mladý máš kopec voľného času tak kde je problém. Za pár korún sa dá cestovať aj v zahraničí vlakomn
Navyše, povedzme si narovinu, cestovanie vlakom je mega pohodlnné a možeš sa pri tom aj dobre opiť
Tip: Nezabudni si foták so selfie tyčkou. Druhá vec, nainštaluj si aplikáciu Foursqaure. Budeš si zapisovať miesta kde si bol. Príklad: » foursquare.com/michalsuchoba... .On chodí po svete ale asi pracovne a zaznačuje si miesta kde bol.
Veľa štastia na cestááách