..Us to prestava byt smiesne , bud us holku ma , bud je to len piatkova znamost /niekedy aj taka padne vhod/ no ziadny typek siroko daleko,us ma to zacina rozculovat
Haha, ja hladam nejaku letnu divku, co bude mat vela vlasov, letnych priatelov, oholene nohy, bude hrat tenis a kedze to bude len letna divka tak po lete ju poslem dopice
To čo je za blbý nápad, hľadať si niekoho akurát na leto? Leto je na krátke lásky, flirty a zábavu, nie na to, že "teraz chcem mať 2 mesiace chalana"... Neviem si predstaviť, že by som sa mala na všetkých festivaloch a koncertoch krotiť, lebo niekoho mám
Ako už bolo spomenuté v 15 som chodil popíjať vínko, maľovať graffity, kradnúť, stanovať a bol som jak naspeedovaná veverička, dako am ženy netrapili vtedy... =D... Teda niežeby som sa o ne nezaujímal, ale nejako mi ani nechýbali =D
v 15 som toto neriesil ...ale ja presne hladam to co ty a majlos...babu na leto...na uzianie...ja mam zas problem najst si tu babu lebo bud su vsetky zadane alebo su to pice namyslene ci skraty a ten zvysok neznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dost povrchné :p
10.Presov 4 ever! hned uz mam aj jeden priklad jebavosti
Aspon raz si mi dal za pravdu disappointed:zatlieskat treba !
Ako už bolo spomenuté v 15 som chodil popíjať vínko, maľovať graffity, kradnúť, stanovať a bol som jak naspeedovaná veverička, dako am ženy netrapili vtedy... =D... Teda niežeby som sa o ne nezaujímal, ale nejako mi ani nechýbali =D
19. to bolo dojemne:´(
...bezim cus cus