mám menší problém ....mám kamaráta od 5 triedy na základke (teraz som druháčka na strednej). sme ako súrodenci, veríme si, zabávame sa spolu, rozumieme si a táák....problém je v tom že teraz odchádza na 2 roky do anglicka študovať a povedal mi že sa už n
že chce počuť, aby si mu povedala, že to nie je pravda. a keby si mu to nepovedala a nebola si presvedčená o tom, že to pravda nie je, tak si riadne divná.
Nechápem,prečo by malo kamarátstvo automaticky zaniknúť odchodom jedného z páru.Práve že o to bude krajšie vaše stretnutie keď sa stretnete raz za čas.A ak sa riadi porekadlom ,,zíde z očí,zíde z mysle ,, tak je to len kurva prezlečená za kamaráta a ser naňho.
@ubosko ja vlastne neviem ako to myslel lebo pre ňho je väčšinou ťažké prejaviť city a ták ale keď som mu povedala že si budeme písať povedal že nevie či bude mať čas.......
Nechcel ten kamarat s tebou byt viac ako kamarat?...kamaratka casto povie, ze nechce byt viac, lebo by to znicilo kamaratstvo, ale aj to odmietnutie to moze znicit...a anglicko moze byt dobra prilezitost ako zabudnut a prestat sa trapit. V inom pripade si neviem predstavit, preco by to robil.
kamaratka je uz 4 roky v zahranici a vrati sa len nachvilu na leto a vianoce. a stale sme vyborne kamaratky, ked sa stretneme je to akoby sme sa posledne videli vcera a nie pred pol rokom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ono to tak často býva. Ale zvyčajne sa o tom nehovorí a príde to "postupne", "časom"..