Kamarát potrebuje zabudnúť na svoju bývalú babu, no ona mu v tom vkuse bráni
ahojte. Prosim mohli by ste mi pomoct? Moj kamarat mal frajerku s ktorou chodil 1 a pol roka. ona mala popri tom frajera s ktorym ma 2 deti. Ten moj kamos o tom vedel. Bol s nou koli tomu bo ta baba mu hovorila ze k tomu druhemu nic neciti. No citi k nemu
ten kamarat si isto ty.. a dufam ze ma 14 ako ams aj ty napisane to uz by bol iny fail a co ti ako mame poradit? nech sa prestahuje a zmeni si cislo boze..
nie. nie som to ja. ja mam chalana ktoreho milujem a nemam taketo problemy. je daky problem ked chcem kamosovi pomoct? ako prepac 66janica6 ty mozno taka nie si, ale man dost mrzi ze sa koli dakej babe trapi a dokonca aj zbytocne. odpusti si tie reci ze ten kamarat som ja dobre? on ma 20 a nie 14..takze tak no!
Moj kamarat mal podobny problem. Sice to nezaslo az do takych extremov ako u teba, ale tiez mal taku psycho holku. Mal by si zmenit ccislo, kupit si novu sim kartu
@robkovajanka - fáza 1. zmena čísla, alebo nech zavolá operátorovi a myslím že existuje nejaká možnosť ako určité číslo zablokovať, že sa ti proste nedovolá. ak to nepomôže, fáza 2. zničiť jej život a vysvetliť jej že ak mu nedá pokoj tak v tom bude pokračovať
@robkovajanka - samozrejme že nie je dobrá, rovnako ako nie je dobré to čo ona robí jemu. Ale keď jej to nejde vysvetliť inak, ako inak jej to chce(š) vysvetliť?
@michallubusky ..podla mna to je rpe enho nevhodne. on by daco take asi neurobil. je to dobry napad, ale on by bol najradsej kebyze ju uz vobec nevidi. len proste newe ako jej ma dat najavo ze o nu uz vobec nestoji a ze o nej nechce uz nic pocut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zmenit bydlisko a identitu
ptm som začal brať drogy a stratilo to pre mňa význam takže som to nijak nemusel riešiť.
takže kamarátovi môžeš poradiť buď piko alebo to čo hovorí @stuntbiker