pred rokom a pol sa ku nam do panelaku pristahovali novy susedia. Mali syna v mojom veku, s ktorym som sa skamaratila, chodievali sme zvycajne von v partii, nikdy ma nikam nezavolal samu..
Navstevovali sme sa aj doma, kazdy vecer, som bola ja u
.... Zavolaj ho von ... Vysvetlite si to .. Opýtaj sa ho, prečo ho to zarazilo .. Ak sa prizná, že sa do teba zamiloval .. Opýtaj sa ho, prečo ti to nepovedal skôr... prečo sa trápil celý čas.. tým, že ty si ho brala len ako kamaráta.. A aj ho tak berieš.. Že ho nechceš stratiť, ako kamaráta, pretože si si ho veľmi obľúbila... že si to chceš vysvetliť... a byť kamaráti ako doteraz..
dakujem za rady.. len ja neviem ako ho mam vytiahnut von... telefon mi vobec neberie, na fb mi neodpisuje,.. a zaklopat mu sa normalne bojim..
neviem mam z toho strasne blby pocit, ze som to nevidela.... ale ked on naozaj, okrem toho, ze bol velmi mily, nic nenaznacil.. :/
Ale je to podľa mňa aj tak zbabelec, keď mal stovky dní a nevyznal svoje city. K tomu žiarli, aj keď nie si jeho (majetnícky prístup, fuj!) a jeho reakcia na obyčajné randenie jednej (alebo jedinej?) z najlepších kamarátok je prehnaná.
Ak by som bola muž, tak by som sa správala ako muž a nie ako "superSwaKboy-muclíček..hoď sa mi tu" tf
@onetouch čakal na vhodnú chvíľu rok a pol?
Dramatickejšie: Kto by čakal pol druha tisíca dní na to, aby aby sa vzdal láske, či už neopätovanej*, len aby už nemusel dusiť v sebe toľko ľúbeznej vášne a náruživosti?
*tá láska konkrétne pravdepodobne je opätovaná, aspoň z časti
@spactatus zrejme myslel, že keď si tak rozumejú a sú často spolu, ako keby spolu chodili, tak si uvedomí, že ho má rada a nejako sa to už vyvinie...nie všetci muži sú "no hybaj sem moja muži", ale to neznamená, že muži ni sú
joj mám rada, keď sa baby o takýchto chalanoch vyjadrujú, že sú zbabelci pravda je totižto inde, aj tí chlapci si myslia, že sa to všetko nejako vyvinie a baby si to domyslia z náznakov v tomto rozdiel medzi pohlaviami vôbec nie je
a k @6 napíš mu sms, že ťa to mrzí a že keď trochu vychladne by si sa rada porozprávala... on s tebou nekomunikuje, pretože ho to bolí a nemá silu a energiu sa s tebou rozprávať o tom, že máš iného. na druhej strane ver tomu, že ocení tvoj záujem, len potrebuje čas.
Evidentne bol do teba "buchnuty"
Nevyjadril sa, bud preto, ze sa hanbil, alebo to proste bral, tak, ze ty to citis rovnako mozno si mu vysielala signaly, ktore on nespravne identifikoval ako prejav zaujmu, a preto nemal potrebu to vyjadrovat...
V kazdom pripade, mal sa vzchopit a povedat ti to, ja by som to na jeho mieste urobil, pretoze takisto neznasam taky pristup, ale zas nie kazdy ma taku povahu, aby to vedel vyjadrit
Nezhadzuj ho zbytočne tým, že budeš chcieť od neho odpoveď, či je zamilovaný, alebo nie, kedže máš priateľa a plánuješ s ním ostať. Takéto vyjasňovanie nič nepomôže, myslím, že mu to len ublíži.
Podľa mňa sa správal logicky. Videl zrejme, že z tvojej strany záujem nie je, tak ti to teda nehovoril, čo však nemenilo city z jeho strany. Načo niekomu hovoriť, že k nemu niečo cítim, keď z druhej strany to tak (evidentne) nie je?
A to, že to nezakryl, že ho to vzalo, tak nuž, nedá sa vždy všetko.
@fake6lady ono s tým už asi moc nepohneš si myslím,, aj keď sa s ním porozprávaš o tom a veci si vyjasníte už to nebude také ako bolo,, ak máš frajera tak dobrého kamaráta mať nemôžeš (väčšinou to tak býva) skôr alebo neskôr by boli z toho len a len problémy...
100% sa stotožňujem s @kitty7@14 lepšej rady niet.
Pravdepodobne ťa mal radšej, než si myslíš, ale nepovedal ti to, lebo nechcel riskovať, že ťa stratí. No a teraz, keď si zadaná, to tak pravdepodobne vníma (alebo ako vlastnú chybu).
@lau132@21 nieje nič horšie? zomrela ti mama alebo otec? ak nie tak ti to neprajem lebo ak by sa to stalo zmenila by si názor že môže byť ešte horšie než to čo si napisala... (som lenivec kopírovať )
....prečo ho to zarazilo? lebo sa do nej zalúbil
.. prečo ti to nepovedal skôr? pretože sa bál sklamania/odmietnutia/niečonatenspôsob
... prečo sa trápil celý čas - tá istá odpoveď
... že si to chceš vysvetliť - neni čo vysvetlovať
... a byť kamaráti ako doteraz. - to nepojde
@lau132 tak ty si iná ak ti príde toto menej bolestné ako "tak tak ... nie je nič horšie.. dívať sa na človeka.. ktorého miluješ aký je šťastný .. Haha Haha .."
@fake6lady
A prečo si mu ty nenaznačila, že sa on tebe páči? Potom by sa aj on chytil a mohli ste byť spolu... Prečo vždy musí chalan niečo začínať?
Ja som tiež v podobnej situácií... Tiež mám takú kamarátku, páči sa mi, trávime spolu čas... Ale momentálne nepotrebujem žiaden vzťah, ale keby ona naznačila, že niečo chce, byť viac ako len dlhoročný kamaráti, tak by som neprotestoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neviem mam z toho strasne blby pocit, ze som to nevidela.... ale ked on naozaj, okrem toho, ze bol velmi mily, nic nenaznacil.. :/
Ale je to podľa mňa aj tak zbabelec, keď mal stovky dní a nevyznal svoje city. K tomu žiarli, aj keď nie si jeho (majetnícky prístup, fuj!) a jeho reakcia na obyčajné randenie jednej (alebo jedinej?) z najlepších kamarátok je prehnaná.
Ak by som bola muž, tak by som sa správala ako muž a nie ako "superSwaKboy-muclíček..hoď sa mi tu" tf
Dramatickejšie: Kto by čakal pol druha tisíca dní na to, aby aby sa vzdal láske, či už neopätovanej*, len aby už nemusel dusiť v sebe toľko ľúbeznej vášne a náruživosti?
*tá láska konkrétne pravdepodobne je opätovaná, aspoň z časti
a k @6 napíš mu sms, že ťa to mrzí a že keď trochu vychladne by si sa rada porozprávala... on s tebou nekomunikuje, pretože ho to bolí a nemá silu a energiu sa s tebou rozprávať o tom, že máš iného. na druhej strane ver tomu, že ocení tvoj záujem, len potrebuje čas.
Nevyjadril sa, bud preto, ze sa hanbil, alebo to proste bral, tak, ze ty to citis rovnako mozno si mu vysielala signaly, ktore on nespravne identifikoval ako prejav zaujmu, a preto nemal potrebu to vyjadrovat...
V kazdom pripade, mal sa vzchopit a povedat ti to, ja by som to na jeho mieste urobil, pretoze takisto neznasam taky pristup, ale zas nie kazdy ma taku povahu, aby to vedel vyjadrit
Takze asi tak
Podľa mňa sa správal logicky. Videl zrejme, že z tvojej strany záujem nie je, tak ti to teda nehovoril, čo však nemenilo city z jeho strany. Načo niekomu hovoriť, že k nemu niečo cítim, keď z druhej strany to tak (evidentne) nie je?
A to, že to nezakryl, že ho to vzalo, tak nuž, nedá sa vždy všetko.
asi som prepracovany
Pravdepodobne ťa mal radšej, než si myslíš, ale nepovedal ti to, lebo nechcel riskovať, že ťa stratí. No a teraz, keď si zadaná, to tak pravdepodobne vníma (alebo ako vlastnú chybu).
....prečo ho to zarazilo? lebo sa do nej zalúbil
.. prečo ti to nepovedal skôr? pretože sa bál sklamania/odmietnutia/niečonatenspôsob
... prečo sa trápil celý čas - tá istá odpoveď
... že si to chceš vysvetliť - neni čo vysvetlovať
... a byť kamaráti ako doteraz. - to nepojde
prečo ludia nechápu jednoduché veci?
rada? čas.
A prečo si mu ty nenaznačila, že sa on tebe páči? Potom by sa aj on chytil a mohli ste byť spolu... Prečo vždy musí chalan niečo začínať?
Ja som tiež v podobnej situácií... Tiež mám takú kamarátku, páči sa mi, trávime spolu čas... Ale momentálne nepotrebujem žiaden vzťah, ale keby ona naznačila, že niečo chce, byť viac ako len dlhoročný kamaráti, tak by som neprotestoval...