Po dlhšej dobe som si začala písať s kamarátom, s ktorým som sa dlho nevidela. Ako mám s ním nadvi oazať komunikáciu aby som nebola otravná a aby si chcel so mnou aj ďalej písať?
Ako to myslíš "trápna"? Ved ak ste boli kamoši,tak ste asi mali niečo spoločné, záluby, názory a podobne,tak zrejme máte o čom debatovať. Tak zbytočne nešpekuluj, či toto napísať alebo nenapísať,čo si potom pomyslí,bud uvoľnená,sama sebou a normálne plynule s nim komunikuj.
Však už to, že ste obnovili váš kontakt znamená, že mu nepripadáš otravná a trápna. Buď sama sebou a všetko bude dobré. Hlavne sa netreba báť, že niečo pokazíš, a aj keby si pokazila, tak sa nič nedeje. Sme ľudia, píšeme/ robíme občas hlúposti. Ale ak sa dá, tak sa radšej stretnite. Nič nenahradí živé stretnutie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Boli ste kamoši tak mu trápna neprídeš. Proste buď prirodzená a píš čo ťa napadne.