fakt stojí za prelistovanie. podobne ako inko, bravo a podobne človeka to pobaví, keď niekedy v obchode zastaví pred stojanmi s časopismi a ide si listovať
trapasy typu:"rozviazala sa mi šnúrka pred najkrajším chalanom zo školy" alebo úžasné idoly typu Hana Fontána... no nezasmeješ sa?
@2norbi2 nie, myslela som to tak,ze predpokladam tento casopis je vytvorenu pre istu skupinu ludi..ma isty citatelsky vekovy priemer a pre tych 11 rocnych to moze byt super casopis, kdezto pre teba uz nie. Ale automaticky tu nadavat a zhadzovat ho pod zem nemusis.
kupila som si ho raz v zivote, viem aj ktore cislo, nejaky oktober 02, isli sme od lekarky vtedy tam ficali limp bizkit a linkin park...odvtedy som ho videla len na stojanoch v obchodoch.
hej, s tym musim suhlasit, tieto novodobe "teen" casopisy nemaju uroven, neobliekas sa hentak, nepocuvas hento (tokio hotel, avril, ...) a nie si in ani cool. A este poradne smutne, nie vtipne.
ja to kupujem...zväčša čítam veci čo sa hudby týkajú.A Hana Fontána tak to je fakt dobré meno....ale ju veľmi nemusím.A tie trapasy čítam Ale zasa to čo je na skoro všetkých časopisoch blbé sú tie debilné rady,ktoré dávajú.Tie fakt nemusím až mi je z toho blbo keď nato natrafím,že zas idú niekmu pliesť hlavu...Ale v celku sa priznávam,že vlastním celeročnú zbierku Kamaráta Každý mesiac...ale už asi končím.Potrebujem peniaze na niečo iné
OMG, čo sa čudujete? Oni len do toho časopisu trepú to, čo sa predáva. Nemôžu do Kamaráta, ktorý si kupujú deti od 10-15 (nezabárať, aj ja som ešte decko) ktoré väčšinou aj tú Hannu Montanu počúvajú a pozerajú, dať článok o situácii na Blízkom Východe. Oni tam jednoducho trepú všetok odpad, čo momentálne "letí", pretože u tých, kde to teraz "letí" je to to, čo sa žiada najviac. Aj keď to bude stokrát v každom čísle.
Aj ja som si kupovala Kamaráta, ale vtedy tam ešte letela Natalia Oreiro, Čarodejnice a kapela Blue xDD Teraz už len ak pre plagáty, lebo zvyšok sa jednoducho čítať nedá.
pred mesiacom sme s kamoskou vyhrabali totalne stare cisla casakov typu Bravo a podobne hovadiny....
a TAAAAAAAAAK ame sa na tom zasmiali
tam tusim dokazu pisat len deti, nesvojpravne alebo co ... a som normalne na seba hrda, ze som si take somariny nikdy nekupovala a neminala na ne kopu penazi zbytocne...
Časopis dosť o ničom a trápny, no ako vidím, ešte stále sa predáva, takže sa nájdu nejaké indivíduá, ktoré ho kupujú... Len dúfam, že tie indivíduá nemajú viac ako 13 rokov, inak by som už vážne pochybovala o ich zdravom rozume...
kupoval som si to asi tri roky pravidelne, ale s postupom času som si uvedomil že ten časopis už má ťažko podpriemernú úroveň a dosť často je tam spústa poloprávd, nepresností, tlačové chyby plno,... rubrika trapasy totál trapas, píšu tam iba samé baby ktoré sa strápnili pred svojími "idolmi", a tá fotolove story na konci je koniec a čo sa hudby týka, jasné že píšu len o tom čo teraz letí, svojho času som si užil Tokio Hotel, Us5 a podobných lúzerov, teraz je to Miley Cyrus a Hana Montana už mi to ide hore krkom A zo zvedavosti som si kúpil tohtoročný letný magazín a proste, tak na jedno prelistovanie
ano,pamatam na časy ked som s mamou vzdy bol nakupovat a uz som sa nemohol dočkat kedy pojdeme domov aby som si ho mohol prečitat,a za tri štyri dni som hoi mal uz aj cely prečitany a čakal som na dalsie vydanie... mohol som mat asi 12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
trapasy typu:"rozviazala sa mi šnúrka pred najkrajším chalanom zo školy" alebo úžasné idoly typu Hana Fontána... no nezasmeješ sa?
najzaujimavejsie na tom je, ze mate o tom casopise podrobny prehlad ake clanky obsahuje
ja som ten casopis necitala, takze ho hodnotit nebudem
hej, s tym musim suhlasit, tieto novodobe "teen" casopisy nemaju uroven, neobliekas sa hentak, nepocuvas hento (tokio hotel, avril, ...) a nie si in ani cool. A este poradne smutne, nie vtipne.
nežnášam tie ich výkričníky!!! za každým druhým slovom. a výrazy typu kapelka, babenka, cool a podobne...fuj! vystrieľať!
A raz tam bolo out : Pestovat kaktusy !
Ako a co je na tom ? ? ? Pestujem a pestovala som a bola to moja vtedy oblubena rastlina a ? OMG
Aj ja som si kupovala Kamaráta, ale vtedy tam ešte letela Natalia Oreiro, Čarodejnice a kapela Blue xDD Teraz už len ak pre plagáty, lebo zvyšok sa jednoducho čítať nedá.
a TAAAAAAAAAK ame sa na tom zasmiali
tam tusim dokazu pisat len deti, nesvojpravne alebo co ... a som normalne na seba hrda, ze som si take somariny nikdy nekupovala a neminala na ne kopu penazi zbytocne...