porusit kamaratstvo kvoli vzajomnej pritazlivosti? co robit ak k tomu nahodou dojde? vyspali by ste s najlepsim kamaratom/kamaratom? dakujem za nazory a postrehy
Dá sa to len na druhý deň sa sama seba pýtaš, čo som to spravila, prečo, posere to naše kamarátstvo... Len prežiť pár dní z výčitkami svedomia a potom je to v pohode
@songo87 uz sa stalo dva krat (teda s dvoma najlepsimi)
co uz zivot je kruty... sranda je, ze uz sa nekamaratime D i ked neviem ci to bol dosledok toho, prestali sme sa kamaratit niekedy aj par rokov/par mesiacov potom... takze mozno to nemalo suvis..
hrozilo mi niečo podobné... s kamoškou teda toj e niečo ako môj klon alebo ako to nazvať proste vie ako rozmýšľam a to doslova a trávime spolu dosť času a trávili sme aj oveľa viac času spolu až si to každý myslel že sme spolu pričom osm bol v tej dobe zadaný ..
ale ani jeden z nás by nechcel ristkovať takéto kamarátstvo kôli teen romániku ...
- zamilovaná osoba z dvojice presviedča tú NEzamilovanú osobu z dvojice, že je to len nezáväzné a že o nič nejde. neskôr NEzamilovaná osoba zisťuje pravdu o hĺbke citov zamilovanej osoby, údajne to bolo verejné tajomstvo.
- chalan v duchu dohody uzavretej pred aktom stále predpokladá, že nie je o čom diskutovať. nakoniec za ním aj tak príde nejaká jej kamarátka a opýta sa či ju nechce (tú zamilovanú)
- už druhý deň majú jej kamarátky tendenciu prerušovať inak živý rozhovor, keď sa ten chalan priblíži, resp. úplne evidentne načínajú inú tému
- ak sa vyskytne príležitosť začať niečo s ďalšou kamarátkou, tak ona odmietne, lebo chalana si už označila tá predošlá
- ďalších 6-10 mesiacov bude chalan terčom jebnutých otázok a pripomienok od kamarátov (ktorí mimochodom už riadne dlho nemali babu)
hmm ja proste to mam take divne ,lebo ja mam jedneho dobreho kamosa ,ale nie je to priatel len kamos proste ,ale kamaratime sa asi dva roky ,no nikdy medzi nami nic nebolo ,ani len bozk nic ,len raz objatie ,inak sa len rozpravame ,ale nieekdy mam strasnu chut ho vyobjimat lebo k nemu citim strasnu nehu ,ale nie je to laska ,,to je jasne !!!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No ja osobne asi nie...
Ak su iba kamarati a chcu nimi aj obaja ostat, ono sa to vzdy nejako "ututle"
Ak ale ide o ten tazsi pripad, potom je to tazko riesit
co uz zivot je kruty... sranda je, ze uz sa nekamaratime D i ked neviem ci to bol dosledok toho, prestali sme sa kamaratit niekedy aj par rokov/par mesiacov potom... takze mozno to nemalo suvis..
ale ani jeden z nás by nechcel ristkovať takéto kamarátstvo kôli teen romániku ...
takže tu máš hneď názor dvoch
- zamilovaná osoba z dvojice presviedča tú NEzamilovanú osobu z dvojice, že je to len nezáväzné a že o nič nejde. neskôr NEzamilovaná osoba zisťuje pravdu o hĺbke citov zamilovanej osoby, údajne to bolo verejné tajomstvo.
- chalan v duchu dohody uzavretej pred aktom stále predpokladá, že nie je o čom diskutovať. nakoniec za ním aj tak príde nejaká jej kamarátka a opýta sa či ju nechce (tú zamilovanú)
- už druhý deň majú jej kamarátky tendenciu prerušovať inak živý rozhovor, keď sa ten chalan priblíži, resp. úplne evidentne načínajú inú tému
- ak sa vyskytne príležitosť začať niečo s ďalšou kamarátkou, tak ona odmietne, lebo chalana si už označila tá predošlá
- ďalších 6-10 mesiacov bude chalan terčom jebnutých otázok a pripomienok od kamarátov (ktorí mimochodom už riadne dlho nemali babu)