chcem sa spytať ako ste natom s kamaratmi respektive s partiou pretože mam pociť že všetci v mojom okoli su falošny a veľa "kamaratov" namna často kašle samozrejme že mam len 17 celi život pred sebou vela novich ľudi to je pravda to mi hovorili aj rodiči
Ja mam 17 v maji a ako ja nemam s nikym žiadny problem nikto ma nešikanuje len som proste sam Nikto ma von nevolá a nebirujem rady ľudí že zavolaj ty ich alebo zožeň novú partiu.. Ono to nieje tak ľahké volať ich nebudem keďže sa vysrali oni na mňa (myslím moju starú partiu) asi na to mali dôvod napr ma nemali radi tak sa k nim naspäť pchať nebudem.. a novú partiu si nechcem hľadať lebo všetci su len bitkári čo riešia koho kto zbil alebo pijaci čo každy víkend pijú.. Dakedy nechápem čo je to z dnešnou generáciou.. keď volam nejakeho spolužiaka piatok či si nejde zahadzať so mnou ta ne bo že večer idu von vypiť a boli by unavený po basketbale.. to už je dačo nenormalne tí ľudia v dnešnej dobe okrem alkoholu už nič ine nevedia či čo -.-" A potom že čom chcem odísť zo Slovenska..
Vyberaj si a necakaj, ze vsetci kto sa na teba usmievaju ta aj maju radi. Na druhej strane ak s niekym nie si neviemaky kamarat, nezname ze s nim nemozes vychadzat. A naopak, necakaj, ze kazdy s kym si ako tak rozumies sa stane tvojim kamaratom. Tymto titulom castujem len velmi malo ludi v mojom zivote. A od istej doby v kazdom jednom pripade ratam s tym, ze nic netrva vecne. (trochu pesimisticky pohlad na vec pre niekoho, ale co uz
ja som mala toto iste, v tvojom veku sa este mnohi ludia len hladaju, skusaju, nevedia byt este zodpovedni a chapat urcitym suvislostiam, tiez som sa citila stratena, ze kokos ja sa snazim a vsetci na mna seru.
potom som sla na vysku, tam som stretla super ludi hned v prvaku a aj ti, co super neboli sa kus po tom prvom rocniku spamatali... takze nevesaj hlavu. stredna je stredna... a prestup nic nevyriesi, ja som prestupila a nechcem povedat, ze to lutujem, lebo mi to vela dalo, ale ziadny happy end sa nekonal.
ja som mala na základnej jednu kamošku s ktorou si dodnes píšeme (keďže býva inde) a druhú o ktorej som sa neskoro (po pár scénach) dovedela že je chorobne žiarlivá..keď som sa s ňou na koci deviatky prestala baviť nemala som nikoho. To trvalo dva roky na strednej...proste mi nevyhovovali triedne fifleny (ani mi dodnes nevyhovujú- týmto pozdravujem ) ...až minulý rok na začiatku tretiaku som sa začala úplnou náhodou baviť s troma babami s vedľajšej triedy...teraz sa konečne do školy teším,pretože sa mám na koho tešiť...asi jediné v čom sa až tak nezhodujeme je moja snaha cestovať a chodiť za novými vecami,zatiaľ čo im stačí prechádzka po parku,ale nič nie je dokonalé a pointa? netreba byť ani moc pasívny ale ani nechodiť tam kde ma nechcú...taký zlatý stred..a byť spokojný v prvom rade sám so sebou a ešte som sa naučila že radšej by som bola sama a čakala by som na ľudí ktorí ma budú mať radi takú aká som,ako by som sa mala baviť s niekým len preto aby som nebola sama....
@kittan neprekaža ti že si sam? ani tak netreba patriu ako niekoho kto ťa bude mať rad aj ty jeho.. "kamarat" si našiel priateľku a na ostatnych sa vyj*bal....možno sa ti poštasti a najdeš si aj ty take dievča ktorej budeš davať prednosť pred všetkim
@kitty7 prečo mysliš že prestup nič nevyrieši? prave že byvali spolužiaci zo zakladnej si našli vela dobrych kamaratov len ja nie...nehovorim že čakam od prestupu že ma budu mať ako ja boha len určite nechcem mať v triede "kamaratov" čo ma budu stale podj*bovať a vreskať po učitelkach bez rešpektu a stale žobrať o cigaretu a o desiatu
chcem normalnych spolužiakoch čo budu mať v hlave všetko po hromade
@patrikpierist prekáža ale len do určitej miery.. napr ja rád hrávam PC hry čiže mi nevadí byť večer doma lebo si zapnem hru a hrám alebo pozerám anime.. ale cez deň keď je pekne si strašne chcem isť zahrať basketbal alebo volejbal ale nemam s kým a vtedy mi to už vadí že nemam kamarátov.. lenže ľudí zo starej partie volať nebudem a ak zavolám nejakých spolužiakov tak buď cez deň dospávajú, nejdu bo sa im nechce alebo ich proste basket ani volejbal nebaví..
A hej no dievča by bolo fajn ale to by som musel mať fakt veľké šťastie aby som mal frajerku ktorú baví basketbal
@patrikpierist tak ja som tiez presla do povedzme lepsie situovanej spolocnosti prestupom, bola to lepsia skola, na vyssej urovni aj pristupom, ucivom, vsetkym, ale vztahy so spoluziakmi boli aj tak na p., predovsetkym preto, ze som prisla z inej spolocnosti a oni uz nejakou spolocnostou boli... tie dva roky to trva, kym zapadnes, a to ti nehovorim len z mojej skusenosti, ale aj preto, ze do triedy, kde som chodila predtym prestupili traja ludia (cca rok po sebe) a tiez im trvalo, kym sa zaradili, tak to proste je a funguje. vzdy sa na novych nieco najde - maju horsie znamky, smiesny vyzor, menej penazi... je ine, ked vsetci zacinate od nuly (od prvaku)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
potom som sla na vysku, tam som stretla super ludi hned v prvaku a aj ti, co super neboli sa kus po tom prvom rocniku spamatali... takze nevesaj hlavu. stredna je stredna... a prestup nic nevyriesi, ja som prestupila a nechcem povedat, ze to lutujem, lebo mi to vela dalo, ale ziadny happy end sa nekonal.
chcem normalnych spolužiakoch čo budu mať v hlave všetko po hromade
A hej no dievča by bolo fajn ale to by som musel mať fakt veľké šťastie aby som mal frajerku ktorú baví basketbal