Máte kamarátov ktorý sa s vami prestanú baviť v tej chvíli keď sa bavíte s niekym iným ? Ak hej čo im hovoríte lebo proste oni si myslia že ja sa s nimi len kamarátim a s nikým iným nemôžem. Ako by ste na to reagovali ? Čo si myslíte o takých priateľoch ?
@savvym a iných nemám :/ Mám kamarátku ale ta stále je s tou čo sa hrá na "dôležitú". Ony dve sú spolu ešte horšie ale keď je ta dobrá kamarátka s mnou je v pohode ale keď je s tou zlou tak je to pohroma :/
kamaráti sú pičovina, fikcia. neber ich do úvahy, absolútne ich existenciu, keď riešiš a plánuješ veci. nemá to význam, len ti to dojebe plány.
na nnikoho sa nikdy nespoliehaj, od nikoho ninkdy nič neočakávaj, si v tom všetkom sám a vždy budeš a tak je to normálne. pindy a klamstvá od "kamarátov" o tom ako im na tebe záleží a ako ti chcú pomôcť ignoruj a ani na ne nereaguj.
si v tom sám, od začiatku až do konca. si v tom sám, o čokoľvek sa pokúsiš tak ťa niekto, obvykle tí najbližší, dojebú že je to pičovina.
prestaň strácať čas hľadaním akejkoľvek podpory, život je o tom že si sám proti všetkým a všetkému.
@midnight to snáď nemyslíš vážne? akože okej, každý si môže svoj život žiť ako chce, ale toto je trochu prehnané nemyslíš? v poslednej dobe presne toto všade počúvam, každý chce byť hrozne samostatní, hrozne nezávislí... lebo všetci ti ublížia bla bla ... pointa je podľa mňa nájsť človeka ktorý tu bude pre teba a ty preňho, celý čas, celý život... a budete v tom spolu. či už to bude partner (hlavne partner by to mal byť myslím) ale pre niekoho to môže byť aj kamarát alebo súrodenec. no byť na všetko sám? to nedáva zmysel vzhľadom na to, že ľudia sú spoločenské tvory a tým nemyslím len to že potrebujú komunikovať či nejakú tú nehu. ľudia odjakživa tvorili skupiny a spoločnými silami dosiahli viac ako jednotlivci samostatne. spoliehali sa jeden na druhého. samozrejme že aj sami na seba , ale nie len sami na seba. nemusíš s tým súhlasiť, ale nedalo mi nereagovať. a ak chceš žiť sám a byť na všetko sám tak buď , ale nemusel by si teraz aj ostatným tvrdiť že všetci majú byť sami a že skutoční priatelia neexistujú a podobne. pretože niektorí majú skutočných priateľov.
a k téme. hentakých kamarátov ozaj nemám. priateľov môžeš mať koľko len chceš, nemusí to byť len jeden či dvaja aby sa neurazili.
@miaja ludia ti oseru hlavu v momente ked byt po tvojom boku prestane byt pre nich vyhodne, resp miera rizika bude prekracovat unosnu hranicu. Taka vec, ze "nájsť človeka ktorý tu bude pre teba a ty preňho, celý čas, celý život... a budete v tom spolu" je podla mna fikcia ako hovori @midnight
Vacsina ludi imho ani nezaziva hranicne situacie a teda je lahke rozpravat o "skutocnych" priateloch...
Mat kamaratov je jedna vec, ale bezvyhradne im doverovat a spoliehat sa na nich je recept ako si rychlo rozbit drzku.
To sú ľudze Ja som sa celý život stýkal s rozličnými ľudmi a partiami. A vźdy to bolo v poho. Často dokonca s takými čo sa vzájomne moc nemuseli. A nikdy mi nikto nič nehovoril, lebo veď proste ak som chcel niečo podniknúť a niekto nemohol tak s niekym inym
Jediné čo sa mi vytýkalo bolo, že som sa venoval viac ženám ako partií...
@tommyhot nedá sa zovšeobecnovať, každý má iné skúsenosti. možno je viac prípadov kedy sa na teba ľudia naozaj vyserú, ale je aj pár takých kedy aj v hraničných situáciách ostanú pri tebe... je síce smutné, že ich je ozaj málo, ale predsa. a ked chceme aby takých dobrých priateľov bolo viac v prvom rade by sme sami mali byť jednými z nich.
@miaja "ale predsa. a ked chceme aby takých dobrých priateľov bolo viac v prvom rade by sme sami mali byť jednými z nich."
najškodlivejšia a najdeštruktívnejšia myšlienka akú si tu napísala.
presne z tohto som vychádzal a presne podľa toho som sa správal najmenej 15 rokov. Hovno z toho, využijú ťa a zahodia.
PRESNE ten prístup som mal 15 rokov a presne kvôli tomu prístupu som teraz energeticky, psychicky, emocionálne a finančne v tej dlhodobej a hlbokej piči v ktorej som.
@midnight mne sa ľúbi tvoj názor z veľkej časti.... Podľa mňa ľudia majú mať kamarátov ale netreba sa na nich spoliehať, vždy len na seba lebo inak je zle.... Medziľudské vzťahy sú vždy jak obchod,proste o protihodnotach... Akonáhle jeden ux nevie druhému čo ponúknuť a len čerpá tak to končí
@miaja Ja bývam na dedine a to je HROZNE kamarátov máte len falošných proste som niečo zle urobila a BANG už ma nikto nemá rád lebo som urobila somarinu nechápem už mám chuť ísť na autobus a niekde od nich vypadnúť keď som zistila čo o mne rozprávali normálne už fakt som mala nervy proste nahnevaju sa na mňa tak mi začne vyčítať všetko čo som urobila dobre že mám sestru (býva v tej istej dedine ale nie so mnou ) s tou je sranda ale potrebujem rovesníkov :/ mám škrečka ale ten stále spí :/ čiže "zabava" na celý deň . Mám dobrú kamošku ale tá býva ďalekoo jedine ako sa k nej dostanem je autobus ale keď nestihnem tak zostanem tam prespávať ale naozaj prečítala som si horoskom a všetko sedí do bodky ... ( neverím ale len tak som si zo srandy prečítala ) a tak to dopadlo všetci kamoši sa na mňa v*srali a sedím si doma lebo som urobila to že som dala kamošovy podpis youtubera bez nej tak pani sa nahnevá -.- pri mne nadáva a jednu a s ňou je BFF ani mobil je nechcela zdvihnúť -.- išla by si za komoškou na bus ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kamaráti sú pičovina, fikcia. neber ich do úvahy, absolútne ich existenciu, keď riešiš a plánuješ veci. nemá to význam, len ti to dojebe plány.
na nnikoho sa nikdy nespoliehaj, od nikoho ninkdy nič neočakávaj, si v tom všetkom sám a vždy budeš a tak je to normálne. pindy a klamstvá od "kamarátov" o tom ako im na tebe záleží a ako ti chcú pomôcť ignoruj a ani na ne nereaguj.
si v tom sám, od začiatku až do konca. si v tom sám, o čokoľvek sa pokúsiš tak ťa niekto, obvykle tí najbližší, dojebú že je to pičovina.
prestaň strácať čas hľadaním akejkoľvek podpory, život je o tom že si sám proti všetkým a všetkému.
a k téme. hentakých kamarátov ozaj nemám. priateľov môžeš mať koľko len chceš, nemusí to byť len jeden či dvaja aby sa neurazili.
ale nie je, a preto mu radím to čo je užitočné a nedeštruktívne vzhľadom na stav reality.
Vacsina ludi imho ani nezaziva hranicne situacie a teda je lahke rozpravat o "skutocnych" priateloch...
Mat kamaratov je jedna vec, ale bezvyhradne im doverovat a spoliehat sa na nich je recept ako si rychlo rozbit drzku.
Jediné čo sa mi vytýkalo bolo, že som sa venoval viac ženám ako partií...
najškodlivejšia a najdeštruktívnejšia myšlienka akú si tu napísala.
presne z tohto som vychádzal a presne podľa toho som sa správal najmenej 15 rokov. Hovno z toho, využijú ťa a zahodia.
PRESNE ten prístup som mal 15 rokov a presne kvôli tomu prístupu som teraz energeticky, psychicky, emocionálne a finančne v tej dlhodobej a hlbokej piči v ktorej som.