Zdravím,ked že sa mi nedá vytvoriť účet,budem písať cez kamaráta.Mám taký menší problémik.Mám kamarátku a postupne sa dostávame do štádia,v ktorom by sme chceli skúsiť spolu niečo viac.Povedala,aby sme tomu nechali čas a potom uvidíme,či budeme spolu riad
wut? nejak mi neprišla inteligentná z toho čo si napísal teda minimálne ja neočakávam od chlapa kvety na prvom rande a nevytrubujem že spolu chodíme keď to nie je pravda
posadnutá, má ťa pekne pod palcom, a vie to :o to budeš mať hodne zleee kamoš, nechcem vedieť čo by tá robila ak by ťa podozrievala že ju podvádzaš, o niečo by si asi prišiel
@caster123 sak ked nechces byt obmedzovany tak nedones ruzu a ked tak sprav nejake ine gesto ale co to je za romantiku ked ona to uz vie radsej nieco ine vymysliet
čo ja viem, je to čudné.. otvorene jej povedz, že ti príde ako stíhačka a že nech sa skludní, resp. sa s ňou o tom porozprávaj.. lebo riešiť cez kamarátov, že čo ty máš priniesť na rande, nie je tiež najšťastnejší nápad
jedna vec je, ze ona ma nerealne ocakavania, druha, preco sa stresujes s tym, ze ich nesplnis. ty mas z nej strach alebo co? ma na teba nieco? alebo by si ju rad ohuril, tak by ta mrzelo ju sklamat, ked vies, co chce?
Jedna vec je istá,ja ju môžem držať v šachu tiež.Kedykoľvek môžem odísť tak,že už ma viac neuvidí,zatiaľ s tým nesúhlasí,že sa to nemám opovážiť urobiť (prestup na školu do Bystice).
@caster123 ak stále takto vyvádza, tak jednoducho povedz že koniec ak by to nááááhodou vzala... s nejakou úctou, tak daj druhú šancu, ak bude zase vystrájať, čo predpokladám... tak ee :o
@caster123 nemáš sa to opovážiť urobiť? kamo ona fakt si myslí že ťa má jak psa na vodítku.. a keď sa opovážiš ta čo zrobí? dá ťa zbiť? ježiš takemu dievčaťu by som napľul na topánky a ne ružu doniesol ach jáj som síce len o rok mladší od teba ale nestretol som podobné dievča (za čo som aj fakt rád
@caster123 nemusíš ju tým nasrať, napísal si, že je pekná a inteligentná, tak by ste sa možno mohli porozprávať na tej inteligentnej úrovni a okrem toho, keď si písal, že všetko bolo v pohode a boli ste kamoši, tak neviem čo zmätkujete, veď keď sa ti páči tak do toho proste choď a to, že ti povedali jej kamarátky čo očakáva neber úplne smrteľne vážne, poznám aj moje kamarátky to sú prípady jednoducho baby niekedy preháňajú a silno pochybujem, ako by im ona rozprávala, že očakáva ruže a podobne... a potom ona tu vyzerá ako niekto maximálne zlý, kto káže chlapom ruže kupovať
necital som komentare a pisem rovno, ze ked to naozaj je tak ako pises aj s tym "musim", "ocakava", tak to kamo asi velmi nechces, to bude predzvest nejakej divnej fanaticky
@pannikto@spiralfaust@matwejo pomaly sa mi to prestáva páčiť,v poslednej dobe je nejaká odmeraná.Bol som si obzrieť predvčerom jednu školu,o ktorú by som mal záujem,dozvedela sa to a upozornila ma,že ak chcem naozaj odísť,nemám už za ňou chodiť,nechce si zbytočne lámať srdce.Teraz musím rozmýšľať,či odísť alebo ostať
@rheia ako som už spomínal,aj ja som bol jej kamarát a počas tej doby mi to sama povedala,že by chcela na prvom rande(nie ako úplne prvom,ale prvom s danou osobou) dostať ružu.Inak by som jej kamoškám neveril No keby bola blbá,tak by som sa s ňou vôbec nebavil
už len kvôli @40 a obmedzovaním ťa v toľkých veciach ešte pred vzťahom by som utekala ďaleko od takého dievčaťa.
ak by to pre ňu bolo zbytočné lámanie srdca, tak ty sa tým potom nemáš trápiť, nie?
a k ,,Teraz musím rozmýšľať,či odísť alebo ostať" - preboha, ak nemáte vážny vzťah, alebo to u teba nie je jasné (ako to vyplýva z @0 ) tak si nezariaďuj budúcnosť podľa niekoho iného.
@lenuska175 no jo,dokonca ešte aj alkohol zakázala,proti tomu samozrejme nič nemá,však nepijem,iba čo si dám každý večer plechovku piva,čo môjmu telu skôr pomáha ako mu škodí.Keby nepovedala,že dúfa,že ja ju nesklamem,tak už dávno na to kašlem.
Včera som povedal niečo také ,,romantické,, ,potešilo ju to,pekne odpovedala.Odišiel som domov a začala ma ignorovať.Ozvala sa až dnes ráno,čož ma fajne naštvalo
@matwejo šak aj utekám,zajtra padám na 2 týždne z domova s tým,že jej nič o tom nepoviem a rodičom zakážem o tom hovoriť.Neberiem si ani mobil a budem 80 km daleko,som veľmi zvedavý ako sa zachová.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ne fakt ale, šak to musí dáko prirodzene proste isť cele
a čo sa stane ak tú ružu nedonesieš?
@jaro1991 ale to už musela pochopiť
@pannikto vidím ale tak ja som ju hned upozornil,že ak ma bude chcieť nejak obmedzovať,tak to neskonči dobre
@tukan62 a @dconan no ja neviem,ona ju bude očakávať
a nech sa chalan vzchopi boze...
ja mám momentálne veľmi pekný vzťah s kedysi najlepším kamarátom, ale to prišlo samo asi po trištvrte roku
@blackies dakujem za radu
@rheia ja ju nechcem nasrať hned na začiatku
@sapphirizing to posledné,chcem ju ohúriť a viem,že to bude sakra ťažké
@pannikto ale čo treba zmeniť?
Jedna vec je istá,ja ju môžem držať v šachu tiež.Kedykoľvek môžem odísť tak,že už ma viac neuvidí,zatiaľ s tým nesúhlasí,že sa to nemám opovážiť urobiť (prestup na školu do Bystice).
@rheia ako som už spomínal,aj ja som bol jej kamarát a počas tej doby mi to sama povedala,že by chcela na prvom rande(nie ako úplne prvom,ale prvom s danou osobou) dostať ružu.Inak by som jej kamoškám neveril No keby bola blbá,tak by som sa s ňou vôbec nebavil
@popolcek nezabila ale no
ak by to pre ňu bolo zbytočné lámanie srdca, tak ty sa tým potom nemáš trápiť, nie?
a k ,,Teraz musím rozmýšľať,či odísť alebo ostať" - preboha, ak nemáte vážny vzťah, alebo to u teba nie je jasné (ako to vyplýva z @0 ) tak si nezariaďuj budúcnosť podľa niekoho iného.
Včera som povedal niečo také ,,romantické,, ,potešilo ju to,pekne odpovedala.Odišiel som domov a začala ma ignorovať.Ozvala sa až dnes ráno,čož ma fajne naštvalo
@pannikto presne to si myslí
@matwejo šak aj utekám,zajtra padám na 2 týždne z domova s tým,že jej nič o tom nepoviem a rodičom zakážem o tom hovoriť.Neberiem si ani mobil a budem 80 km daleko,som veľmi zvedavý ako sa zachová.