Máme takú partiu báb, ktoré sa radi zabávame,chodíme na diskotéky, koncerty, festivali. Nerobíme ale debiliny, a vieme sa kontrolovať. Viem že niesme bohvie aké slušné, ale jedna kamoška to trochu už preháňa,je na každej jednej okolitej diskotéke(opitá),
užíva si. a? kedy inokedy to má robiť? keď bude mať po 30tke a nebude vládať piť viac ako jeden deň? wake up nikto nemá právo súdiť toho druhého a ja som bola rovnaká bohviečo sa o mne hovorilo/hovorí a je mi to srdečne jedno lebo keby som mala umrieť zajtra tak si poviem, že som si život užila.
myslela by som si že ste kurvy, my sme toto zažívali iste obdobie keď som začala chodiť na diskotéky a stále sa o nás rozprávalo ako o "najebanách 15kach"
ja chapem že sa chce zabávať ale nech sa aspoň trošku kľudní, keby ste ju poznali, tak tiež by ste si mysleli svoje. @dandybrendy prečo už nie je? a ako to mám stopnúť?
@vefkaa Pretože už pre mňa nežije, stratila sa mne, všetkým ľuďom, sama sebe. A neviem, ako to stopnúť, rpetože mne sa to tiež nepodarilo. Ale skús to.. nejako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov