dnes som sa bola s kamarátkou korčulovat, a naštvalo ma že najprv ma volala a prehovárala aby som snou šla, a hned ako stretal svoje kamošky tak sa mne úplne prestala venovať, ale keď som povedala že sa nudím že idem domov tak povedala že ,, nie radi nech
Tri slová... tri obyčajné slová... rozum, rozum, rozum Takto sa správajú ľudia ktorý chcú byť akože najlepšie a podlizujú sa každému za každých okolností. Keď si raz zavolám niekoho vonku tak sa mu venujem a nenechám ho len tak a odídem s ostatnými...
to poznáám Kajaa pod si ku mne sadnut akoze na wolnej hodine hapete... no a ptm ked si knej sadnem tak ide ku inym leebo prawe "tii druhi " ju "zaujali" nieciim akozee robim sa ze "MFP" ale tak ma to sere grrrrrr!!!!!
no to poznaame ked sa šeci wtiraju....ale pochop twoje kamošky maju aj inee kamošky a nemožu sa wenowat len tebe...nee si wodcowski typ moja maaš to tažkee no...
no dobre, ale ked potom chcem ist domov tak ma nechcu pustit, ja sa nenahnevam, len idem prec lebo sa nudim a co tam budem robit a ony hned : Radi este nechod prec, ostan prosím, prosím...
no co uz. pre toto ja nerad chodim z tdvoma ludmi racsej z jednym a mam skor takch kamaratov ktori ked som s nomi tak sa venuju mne a nie svojim kamaratom ktorych stretnu po ceste
keď ti to robia všetky, tak sa na ne všetky vykašli a buď taká ako oni...na čo by si bola s nimi, keď môžeš mať inú lepšiu kamarátku, ktorá sa za tvoju prítomnosť nehanbí?
ale veď oni sa za man ehambia, keby sa za man hambili tak ma pustia domov ale ony ako keby ma naschval tahali medzi ich kamosky a ja sa tam potom nudim a chcem ist domov ale ked odidem tak sa urazia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Sak aj ty jej sprav toto iste ako sa jej to bude pacit...
Uz pri prvych priznakoch takychto, nema zmysel...
A k tebe, skus sa s nou o tom porozpravat, sak ste predsa "kamosky" a ked to bude robit dalej, jednoducho s nou nechod, ked sa tam citis blbo.