Mám už asi rok jednu kamarátku,ide o to že časom som spoznala jej kamarátku z detstva a tak sme začali chodiť von no na diskotéky sme chodili iba dve,no časom som si našla frajera a tak kamarátka chodila s tamtou kamarátkou ,semtam sme niečo aj zorganizovali všetci spolu no ide o to že tento piatok sme šli na chatu ja,môj frajer ,jeho kamarát a oni dve.Len všetko to dojebali tým že nechceli s tým kamarátom spat v jednej izbe (poznajú ho už dlho ) lebo vraj je uchyl ale robil si z nich iba srandu.Boli ako deti majú po 18 no všetkého sa boja. Tak som sa tam s nimi hádala lenže ide aj o to že ta spoločná kamarátka vkuse ohovára tu ďalšiu predo mnou a nepochybujem o tom že to nie je aj opačne.Moj frajer ani jeho kamarát už už veľmi nemajú radi,čo by ste robili na mojom mieste ? Nechcem sa veľmi stavať medzi moje kamarátky a jeho .
Počkaj, toto si musím prečítať trikrát a potom ešte nakresliť...
No ak ti to ohováranie vadí, tak sa s ňou nekamaráť, povedz jej že nemáš rada ked vkuse takto poza chrbát niečo rozpráva, a že môžte byť kamarátky iba ak s tým prestane.
Mám asi štastie, že od detstva po dnes som nikdy v živote nemusel riešiť takéto epické pičoviny - kto koho ohovára, koho nemá alebo má rád, kto sa s kým baví či nebaví atď. Naštastie som nepoznal ľudí, ktorí by toto riešili. No ak by som aj niekoho takého poznal - v sekunde by som ho niekam poslal a bolo by mi trápne aj za neho alebo ňu. Zbytočne stratený čas s takými ľudmi.
@4 Oprava - riešilo sa to v škôlke kvôli hračkám. Nuž, dám Ti dobrú radu, ak tá tvoja kamarátka ani okolo 20 tky nevyrástla zo škôlkarskych manierov - nemá to s nou zmysel.
Moja mama ma sestru a jej manzela bratranec ma dceru a ta dcera ma frajera, no a jeho najlepsi kamarat ma krstnu mamu a ta ma manzela a jeho babke zomrela zlata rybicka - asi tak nejako som tomu rozumela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No ak ti to ohováranie vadí, tak sa s ňou nekamaráť, povedz jej že nemáš rada ked vkuse takto poza chrbát niečo rozpráva, a že môžte byť kamarátky iba ak s tým prestane.