Chate chcem sa poradiť ,mám jednu kamarátku s ktorou väčšinou chodíme kade tade (na diskotéky,von,festivaly)...No problém je že chodíme aj s jej kamarátkou a čiastočne aj mojou ktorú pozná od detstva a ide o to že keď niekde sme a trebárs sa bavím s niekym iným (nejakým chlapcom zvyčajne ) tak začne hovoriť podme preč a keď nejdem tak začne tak na druhý festival ideme iba my dve (ona a ta kamarátka ) tak neviem ako čo mám robiť,príde mi to strašne detinské sa takto urážať že keď niekoho spoznam tak sa urazia že sa s ním bavím a začnú hovoriť že nabudúce má neberú atd ...Tak neviem či je problém vo mne alebo v nej .Pritom snažím sa jej pomáhať aj všetko.Priklad včera sme volí na festivale mali sme ísť domov o 4:30 bola aj moja sesternica staršia o 2 roky od všetkých lenže stretla kamarátov tak chcela aby sme ostali dlhšie.Ale oni dve chceli ísť domov tak som sa prispôsobila a išla aby sa zase neurazila,pritom celu cestu vravela že s nami už nepojde nikde atd a pritom nič take sa nestalo,ide o to že veľa kamarátov tu kde bývam nemám lebo školu mám 100km preč a tak nemám veľmi s kým chodiť na take akcie no a sesternica je doma len sem tam pretože má školu vysokú tiež ďaleko (ja chodim na strednú ) tak mi poraďte čo by ste robili.
A keby ste nebrali ju von, co by sa stalo? Ved to je hlupost a ked chce ist domov, prec, tak nech ide. A coze ziarli na teba, ze sa vies s niekym zoznamit, bavit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Alebo ťa miluje a je na baby a mrte žiarli.