Kamoška na pokeci natrafila na jedneho týpka ktorý jej ponúkol 1 500 € za sexchat. Ona to brala ako srandu ale ten týpek jej peniaze poslal a ona mu mala napísať príbeh ako 12 ročné dievčatko prvý krát skúša orál. On začal pýtať aj jej nahé fotky inak ..
1. Srať na Pokec, nechodiť do takých pochybných pajzlov
2. A začo ju udá? Ak mu nič pedofilné neposlala, tie somariny boli iba z jeho strany, tak sa nemá čoho báť. Ale ak robí cez net dobre deviantným čurákom, no tak nech sa nediví,že sa do dačoho namočí...
nemyslim si, ze ma zaco udavat, pokial to nie su fotky/videa deti pri sexualnych cinnostiach. ale teda nepoznam az tak zakony ale bola by to blbost, je to len zmysleny pribeh.
Neviem, či písanie takýchto nechutností splňa skutkovú podstatu trestného činu, v tom sa nevyznám, no ale poznám švédske krimi, myslím že Havranie dievča sa to volá a je to o zneužívaní detí, a tých autorov nik nezabásol, lebo je to len fikcia, takže nemá sa dievča čoho báť...iba ak samej seba.
"Ak nepošleš nahú fotku tak ťa udám. Nie si prvá ktorej som takto zničil život. Nerobím to prvýkrat, takže mňa ani cez ip adresu nevystopujú." jeho slová.
Pani na linke dôvery povedala nech ide kamoška na políciu.
a to že mu len napísala príbeh ako dôkaz nestačí keby s tým chcel ísť na políciu musel by mať nejaké fotky alebo videá ona môže povedať že si to vymyslela...
Nájdem si tvoje ip a zajtra ťa budem čakať pred domom a škaredo sa na teba budem pozerať. Ale opováž sa zavolať políciu, lebo ti aj vyplazím jazyk. Jo a moje ip nevystopuje nikto, lebo som profi hacker a už som takto psychicky zdeptala už stovky ľudí. Fakt. Už ti nič nepomôže.
Uzite si peniazky a hentoho zablokujte a cau nema vas za co udat, by sme to kludne mohli nazvat umenim. A to akoze za umenie (v ktorom nie su vyjadrene extremisticke nazory) vas zatvoria? Asi hej...
@marcello1111 Zaslušil by si to.. Ale kamaratka nepotrebuje oplietačky s policiou.
Btw k tej konverzacii sa vraj pridala aj nejaká baba, jeho slovami: "Moja pička" Čiže kamoška nie je prvá obeť.
Ak jej naozaj prišlo 1500 eur na účet len tak, oznámil by som to banke nech už je pôvod peňazí akýkoľvek (vrátane toho jejho), inak jej môže hroziť sankcia za bezdôvodné obohatenie. Ja by som to neriskoval a už vôbec by som netúžil utrácať peniaze úchyla z pokecu.
ona má tak 15 rokov ak nie menej že ? ... A presne takto úchyli pracujú, tento je asi moc tlstý a lenivý aby chodil s dodávkami po detských ihriskách s cukríkmi tak ti píše vyhrážky a ty sa bojíš ? ... na pokeci sa niekoho bojíš ? ... preboha Veď tam to je samí úchyl. Tam keby chcú tak polovicu dajú do basy. Minimálne za demenciu, podvody a podobne. A aj tak je to blbosť. Všetko sú len klamstvá nejakého idiota. A keď ti tie prachy prídu tak choď na políciu, cez majitela účtu by ho vedeli nájsť v pohodičke a môžeš sa pozrieť na toho retarda aj na vlastné oči
Haha, najprv by ich musel poslať.... Keci, všetko si to vymýšľa. Ja mu neverím! Len manipulatívna taktika celé aj s vyhrážkami, aj s tými peniazmi, že ak to splníš pošlem ti prachy a potom zdrhne a prachy nikde (bez ohľadu na to čo chce). A riešiť pedofíliu je amorálne. Potom odkiaľ má jej účet? Možno z toho vidí šancu získať informácie o nej, ale aj tie jeho vyhrážky sú len také nereálne bu bu bu. O Pokeci si myslím to isté, čo tu už odznelo. A tiež si myslím, že nemá na čo podať tesné stíhanie... Skôr opačne, na neho, že také rieši treba zavolať políciu. A zrušiť účet a neriešiť tu jeho divnú hru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2. A začo ju udá? Ak mu nič pedofilné neposlala, tie somariny boli iba z jeho strany, tak sa nemá čoho báť. Ale ak robí cez net dobre deviantným čurákom, no tak nech sa nediví,že sa do dačoho namočí...
Pani na linke dôvery povedala nech ide kamoška na políciu.
Nájdem si tvoje ip a zajtra ťa budem čakať pred domom a škaredo sa na teba budem pozerať. Ale opováž sa zavolať políciu, lebo ti aj vyplazím jazyk. Jo a moje ip nevystopuje nikto, lebo som profi hacker a už som takto psychicky zdeptala už stovky ľudí. Fakt. Už ti nič nepomôže.
Keby to náhodou bola pravda tak @15
Btw k tej konverzacii sa vraj pridala aj nejaká baba, jeho slovami: "Moja pička" Čiže kamoška nie je prvá obeť.
a nechápem, ako sa dostal k číslu účtu. to ona sama mu ho dala??