takže moja kamarátka "chodí" s mojím kamarátom ( ja ho poznám dlhšie ako ona-zoznámila som ich ) No odkedy s ním začala chodiť prehlbil sa môj vzťah s ním..s kamarátkou je to pravý opak. Začala som k nemu často chodiť bolo to čisto kamarátstvo vedeli sme
chodila si k nemu spávať aj ked isto o tom tvoja kamarátka nevedela.. bozk nazveš nečakaným .... hovoríš že nieje najkrajšia a je to jej prvý chalan a divíš sa že je zaslepená možno je v to maj tvoja závisť že nejaká nie pekná baba má akého chalana ale na to prídeš neskôr... nechceš rozbiť vzťah začala si tým ked si za ním začala chodiť.
ako to vyriešiť.. daj kamarátke lopatu nech ti dvakrát jebne po prašine
Mala som kedysi rovnaký problém s tým že môj najlepší kamarát si našiel známosť- žiarlila som
čiže logicky tiež žiarliš,len si to neuvedomuješ,a pri bozku sa kamarátsky vzťah končí,čiže zavolaj kamarátku,kamaráta a porozprávaj sa s nimi s každým osamote samozrejme
a podľa toho čo píšeš stojí o vás obe len si nevie vybrať (alebo nechce).
Skús mu dať na výber ty,nech "nebaví kino" na kamošku,ak ju nechce a chce teba a naopak veľa šťastia
@veruuuna236 predstav si že si na mieste toho dievčaťa. máš chlapca a on za tvojím chrbátom rieši s inou, tvojou kamarátkou. predstav si akoby si sa cítila bezohľadu na to, či by si tá "kamarátka" myslela, že tvoj vzťah nemá perspektívu etc, páčilol by sa ti to?
A k téme? si jebnutá a ešte sa nazyvaj kamarátka.. a že sa to nahodne stalo celé? poviem ti to takto pekne.. si do toho zabila chuj -.-" hoď sa o strop krava.. Takto dodžubávať vzťah ako možno im to tak nefunguje lebo by inak ten chalan ti nedal pusu ale je to tvoja kamaratka ty pi*a to ti nevadí že jej tým ublížiš? fakt hoď sa o strop -.-"
už ťa tu dosť zvozili pod čiernu zem ja to robiť nebudem .. najprv to rieš s ním, možno to pre neho neznamenalo nič a teraz to vníma ako chybu, možno práve naopak. každopádne ešte stále má frajerku, takže sa ho už nedotýkaj, friends with benefits (čoho ja nie som zástancom) keď je jeden zadaný a druhý nie, sa proste nerobí
Povedať o kamarátke, že nepatrí k najkrajším...to sa mi hádam ešte nikdy nestalo aj keby neviem ako vyzerala a ešte aj v taktom kontexte. Čo len sexy symbol má právo na vzťah? Ty musíš byť prenádherne krásna. Pche... máš zvláštne predstavy o láske. A keby moja kamarátka s niekým chodila, tak by som s ním takéto veci zaručene nerobila. Ani sa nenazývaj kamarátkou.
Rob si čo chceš, už to aj tak nezachrániš, pravda sa dostane najavo a ty na to aj tak doplatíš, skôr či neskôr. Nie som moralista, ale takýchto ľudí ja z duše neznášam... Sorry ak ťa to urazilo, máš to mať.
toto bolo od teba ako "kamarátky" dosť kruté.. viac než kruté, je mi jej úprimne ľúto a podla mňa by mala ONA poslať dokelu aj teba ako "kamarátku" a aj toho somára, čo sa tam s tebou cuclal
Gratulujem, Veruuuna236! Birdz Ťa vyhodnotil za zlého človeka, zamysli sa nad sebou ).
Alebo sa pouč a nabudúce to rieš s niekým, kto Vás všetkých pozná aspoň ako tak. Keď to takto anonymne napíšeš, uznávam, že to znie hrozne. A keby som nemala sama kamarátku, ktorá mi niečo podobné (ale u nich nedošlo k puse počas toho, čo ešte chodil s iným dievčaťom) povedala, tiež by som si myslela, že Ty si tá zlá.
aj ty chceš pozornosť a gratuláciu? no tak teda gratulujem, nech sa vám v tom trojuholníku darí a tebe ešte dlhšie ako tvojej ,,kamarátke " Rozumne si už vyriešila ked si bozkavala kamaratkinho frajera, neviem si to už rozumnejšie ani predstaviť ale aspon sranda je či ?
xD.... Ty si neni vobec jej kamaratka.... a ten chalan toho tiez radsej nejdem komentovat. Chuda to dievca co jej toto robite. Ja len dufam, ze si uvedomi aka si ty a aky je ten jej chalan "uzasny" a posle vas oboch do prdele. Potom sa mozte dat dokopy. Ako sa hovori.... Vrana k vrane sada.......
@veruuuna236 devil trifecta, to sa mi páči ale nie stretnite sa v pokoji všetci traja a nejako to vyriešte, bu´d k obom úprimná a priprav sa na to že jedného alebo aj oboch stratíš
inak dievča, trošku sa zamysli, čo si spravila.... a keď píšeš, že je to jej prvý chalan.... čo ak je doňho veľmi zamilovaná? vieš čo to s ňou môže spraviť? viem, o čom hovorím.... takým babám by treba poriadne žihľavou po pi*i a chalan poriadne tĺčikom na mäso po k*k*te!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ako to vyriešiť.. daj kamarátke lopatu nech ti dvakrát jebne po prašine
čiže logicky tiež žiarliš,len si to neuvedomuješ,a pri bozku sa kamarátsky vzťah končí,čiže zavolaj kamarátku,kamaráta a porozprávaj sa s nimi s každým osamote samozrejme
a podľa toho čo píšeš stojí o vás obe len si nevie vybrať (alebo nechce).
Skús mu dať na výber ty,nech "nebaví kino" na kamošku,ak ju nechce a chce teba a naopak veľa šťastia
že nie?
tak už vieš ako to riešiť.
a on ťa chce keď si taká kamarátka?
zamyslite sa dobre nad sebou obaja...
A k téme? si jebnutá a ešte sa nazyvaj kamarátka.. a že sa to nahodne stalo celé? poviem ti to takto pekne.. si do toho zabila chuj -.-" hoď sa o strop krava.. Takto dodžubávať vzťah ako možno im to tak nefunguje lebo by inak ten chalan ti nedal pusu ale je to tvoja kamaratka ty pi*a to ti nevadí že jej tým ublížiš? fakt hoď sa o strop -.-"
ale tebe sa to vráti...
Ak je to tvoja kamarátka, tak sa neolizuj s jej chlapcom.
Hotovo.
Problém vyriešený.
Či snáď chceš, aby sa tvoja kamarátka dozvedela, čo robíš?
do pece s tebou
takýmto babám by som oči vypichovala a chlapom, čo sa dali zlanáriť, hoc mali ženu, niečo nakopala...-.-
Rob si čo chceš, už to aj tak nezachrániš, pravda sa dostane najavo a ty na to aj tak doplatíš, skôr či neskôr. Nie som moralista, ale takýchto ľudí ja z duše neznášam... Sorry ak ťa to urazilo, máš to mať.
Alebo sa pouč a nabudúce to rieš s niekým, kto Vás všetkých pozná aspoň ako tak. Keď to takto anonymne napíšeš, uznávam, že to znie hrozne. A keby som nemala sama kamarátku, ktorá mi niečo podobné (ale u nich nedošlo k puse počas toho, čo ešte chodil s iným dievčaťom) povedala, tiež by som si myslela, že Ty si tá zlá.
tak tak...
inak dievča, trošku sa zamysli, čo si spravila.... a keď píšeš, že je to jej prvý chalan.... čo ak je doňho veľmi zamilovaná? vieš čo to s ňou môže spraviť? viem, o čom hovorím.... takým babám by treba poriadne žihľavou po pi*i a chalan poriadne tĺčikom na mäso po k*k*te!