keď spomínaš tú oholenú hlavu, tak brat sa stavil s bratrancom cez majstrovstvá sveta v hokeji o našej výhre v nejakom zápase a prehral.. a oholil si vlasy úplne, ale úúplne dohola
Ja len keď som bol menší ale to boli také blbosti že napr keď som ja niečo nevedel alebo sa bál to urobiť tak som povedal nejakému kamarátovi "keď to urobíš tak budeš uplne makač/frajer/boss"
Nevim, my sme sa nikdy nastavili o take veci, vzdy to bolo prirodzene, vzisle zo situacie a vyzvy boli vacsinou spolocne alebo kto to vymyslel tak to aj zrealizoval a snazil sa tronfnut toho predchadzajuceho.
pri pexese som sa s kamarátom stavila,že vypije veľké pivo,ak neuhádnem posledné dva páry. Tak sme sa stavili asi tri hry po sebe,a keďže som kráľovná pexesa,tak som ho z podniku musela podopierať
som sa stavila s kamarátom bisexuálom, že kto dostane toho nového chalana z BB skôr, on či ja.
keby vyhral on mala som celý polrok sa pred všetkými tváriť, že s ním chodím
ale že, keď som vyhrala ja, musel on jeden celý mesiac kupovať mne aj ivanovi pivo a chipsy
@chelseasmile asi to druhe lebo po troch pivach pri takych okolnostiach ako pises moze byt tak trochu chyteny to uznavam ale ked padal tak musi byt srac
@citrusoveovocie som sa stavil musel som xDD @lullusmassacre no neviem či to bola motivacia ale bolo tam tolko ludi že doteraz na tom sa smejem ako chodil a prskal pol dna xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
už neviem, ale neodporúčam vtiahnuť nosom mleté čierne korenie, jesť mydlo, dávať hlavu do koša, olízať smradľavú papuču a tak
keby vyhral on mala som celý polrok sa pred všetkými tváriť, že s ním chodím
ale že, keď som vyhrala ja, musel on jeden celý mesiac kupovať mne aj ivanovi pivo a chipsy
@lullusmassacre no neviem či to bola motivacia ale bolo tam tolko ludi že doteraz na tom sa smejem ako chodil a prskal pol dna xD