Aký máte názor na kamarátenie chlapca a dievčaťa? Hovorí sa,že chlapec je niekedy lepší kamarát ako dievča..no zatiaľ som stále mala skusenost,že to nikdy neostalo LEN pri kamarátstve a mám pocit,že moj najlepší kamarát to už tiež myslí inak,čo vy na to?
Mám zopár fajn kamarátiek, ale z tej najlepšej z nich mám tiež v poslednej dobe pocit, že by chcela niečo viac..
Ale myslím že kamarátstvo chlapec - dievča je fajn, vždy padne vhod vidieť pohľad na hocijakú situáciu aj z pohľadu opačného pohlavia
mám dvoch kamarátov-susedov od detstva a nikdy to ani z jednej strany nechcelo byť niečo viac... ale to asi tým, že nikdy to od nikoho nechcelo byť niečo viac... dokonca ani to kamarátstvo nie
bývam na izbe s dvomi chlapcami s ktorými si neviem predstaviť mať niečo viac a ani oni so mnou, lebo všetci sme kokoti.
a sú najsuper a je to oveľa lepšie ako bývať s dievčatami. a nie sme si síce vzájomne najlepší kamaráti, ale ľúbime sa veľa.
mám najlepšieho kamaráta od 5. triedy na základnej a vieme o sebe že by sme spolu nikdy nechodili, on by so mnou nevydržal ani ja s ním
a vlastne mám viac kamarátov chalanov a nikdy ani jedna strana nedávala žiadne signály že by niekto chcel byť niečo viac, to už tak hneď keď sa spoznáme tam je ten náznak niečoho že to neostane len pri kamarátstve
@hoperpohroma vies co by sa stalo pohroma keby mam kamaratku kyora ma nepritahuje ale vytvori sa medzi nami dobre az lepsie ako dobre kamaratastvo? mam totiz velmi silny pocit ze by sa mi pacit zacala...ono sa mi to vlastne uz aj stalo,dokonca ma to dievca zacalo aj sexualne pritahovat a pritom to zo zaciatku (ako sme sa spoznali) vyzeralo ze by sa nic take stat nemohlo,no a potom som sa do nej zalubil...ale moze to byt vzdy hociako...ja neviem ja cim viac mam cloveka rad tym viac sa mi paci,cim viac sa mi paci (tym
dolezitejsie je ake ma pohlavie)
proste podla mna to moc dobre nefunguje, bohuzial nie som zrovna skareda a ked sa niekto so mnou zoznami, tak sa instantne zacne o nieco snazit.. uplne zle je mi z toho, byt stale len sexualny objekt, potencialna partnerka.. a pre mladych chalanov je potencialna partnerka skoro kazda, proste skusaju kazdu, pytaju sa na frajerov, volaju na kavu.. ach jaj
co som bola s frajom, tak sme tiez najprv boli kamarati.. a praveze jediny sa nesnazil o *nieco*.. no ale stale, nezostalo to pri kamaratstve, s nim som zacala chodit a ostatnych "kamaratov" stratila, ja neviem us
@hoperpohroma neviem tazko si to predstavim,aj ked chapem,ja som skor neviditelny v realnom fyzickom svete...ale chapem ze to casom moze vadit ak vzdy na teba niekto nieco skusa...to ze sa cam to vyt orilo zkamaratstva mi pride praveze lepsie (nutne stracat kamosov nemusis ale tak vieme ako to chodi)..nevudem ti ale klamat ze ta vsetci chlani neberu ako sex.objekt...si proste zena...ta myslienka tam bude vzdy,proste vzdy,nie sme asexualne bytosti,to preto
@hoperpohroma z toho čo si napisala že si znechutená, z tych chlapcov čo ťa po zoznámení vyvolávajú a podobne (za jediným účelom, to je pochopitelné znechutenie)
Subjektívny názor a vlastné skúsenosti... ja nemám nejak vyhradený názor, či hovorím, že vzťah medzi chlapom a ženou nemôže byť. Všímal som si už na základke, v triede sme mali dve pekné baby, každému spolužiakovi sa páčila jedna či druhá, ale nikdy s nimi nechodili, boli sme spolu 7 rokov a po tom čase ti aj príde divné skúšať baliť spolužiačku, ale zároveň neprestane sa ti páčiť. Ja som sa práve na strednej rozišiel s mojou dvojročnou polovičkou, takže som mal ťažkosti sa vôbec dávať dokopy. Na strednej som mal totiž viacero pekných spolužiačok, samozrejme, že každá jedna s dakým chodila, ale dali mi najavo časom, že sa im tiež páčim, no ja si so zadanými nezačínam, just nie som zápasník, ani kripel, čo rozvracia vzťahy. Ale dva vzťahy sa z našej triedy vykľuli, hoci až keď stredná skončila. Takže prečo nie, vzťah muža a ženy môže byť taký aj onaký. Ak má chlapec oči a vidí krásu, nemôže sa mu nepáčiť aj kamarátka, ale na druhej strane je to aj boj s citmi.
mám najlepšieho kamaráta a neviem si s ním nič viac predstaviť, nejakými hlbšími citmi by sa to celé pokazilo a ja ho potrebujem má iné názory na veci, nielen ohľadne vzťahov, ako baby, nerieši blbosti a podobne, vypočuje, poradí a tak
kamaratsvo ano, super kamarastvo nie.....btw ktory chlap by sa zoznamoval cielene s dievcatami za ucelom kamarastva? moznoze gay alebo taky, ktory by bol v cisto zenskom kolektive....je jasne, ked sa muz zaujima o zenu, tak chce nieco viac...podobne, aj ked sa zena zaujima o muza, tak chce nieco viac....take nevinne kamarastva su mozne medzi spolocenskymi ludmi a vzniknu nahodou, ze su spoluziaci, takze sa spoznaju ci chcu alebo nechcu...ale inak este nikdy sa mi nestalo, ze by sa o mna zaujimalo dievca bez toho, ze by chcelo aj nieco viac, tak si myslim, ze ani zeny nechcu moc kamarastvo s chlapmi, proste tiez chcu byt s chlapmi, ktori sa im pacia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ked si pekna, mas smolu. mozno si raz najdes kamarata, ktory uz bude mat frajerku
Ale myslím že kamarátstvo chlapec - dievča je fajn, vždy padne vhod vidieť pohľad na hocijakú situáciu aj z pohľadu opačného pohlavia
a sú najsuper a je to oveľa lepšie ako bývať s dievčatami. a nie sme si síce vzájomne najlepší kamaráti, ale ľúbime sa veľa.
a vlastne mám viac kamarátov chalanov a nikdy ani jedna strana nedávala žiadne signály že by niekto chcel byť niečo viac, to už tak hneď keď sa spoznáme tam je ten náznak niečoho že to neostane len pri kamarátstve
Ale takí tí najbližší, ja mám (mala som) len takých a moja skúsenosť je taká, že sa to pokazilo, ako inak, citmi...
dolezitejsie je ake ma pohlavie)
proste podla mna to moc dobre nefunguje, bohuzial nie som zrovna skareda a ked sa niekto so mnou zoznami, tak sa instantne zacne o nieco snazit.. uplne zle je mi z toho, byt stale len sexualny objekt, potencialna partnerka.. a pre mladych chalanov je potencialna partnerka skoro kazda, proste skusaju kazdu, pytaju sa na frajerov, volaju na kavu.. ach jaj
co som bola s frajom, tak sme tiez najprv boli kamarati.. a praveze jediny sa nesnazil o *nieco*.. no ale stale, nezostalo to pri kamaratstve, s nim som zacala chodit a ostatnych "kamaratov" stratila, ja neviem us
btw: niekedy moze pomoct viac kamarat ako kamaratka
ale nechybaju mi nejako ti kamarati