Ahojte, chcela by som sa spýtať na radu alebo niečo také proste čo mám ďalej robiť. Veľa ľudí si teraz povie "ach, zase nejaká krpaňa, ktorá si myslí, že je to láska na celý život" Ja vám to neberiem, je to váš názor, ale aj vy ste niekedy mali 16 N
podla mna je to len o tom, ze bol tvoj kamarat a venoval ti vsetok cas..a zrazu si nasiel caju, prisla si o pozornost a teraz si navravas, ze ho chces a pri tom je to len ziarlivost, ze ti niekto ukradol "hracku" ..tak si myslim. a nekric na mna
Byť tebou to nerobím.. Ak on nebude cítiť to isté tak sa ti začne vyhýbať a máš po kamarátovi. a možno si na tebe cení to že dokážete byť kamaráti bez toho aby "ste boli do seba".
ako vies, ze to vie? uz si sa mu priamo vyznala? ak ano, tak kasli nanho, ked ta nechce evidentne.
ak si mu nic nepovedala priamo, mozno len tusi, ale nie je odvazny spravit prvy krok, alebo si mysli, ze proste nechces s nim byt aj napriek tomu, ze ho mas rada / dovody byvaju rozne. preto to treba povedat priamo a az ptm zlomit palicu. podla mna ked si chalan a baba furt pisu a chodia spolu von a tak, tak to nie je uplne cisto friendly, neviem
budte kamaráti a nič viac. nechápem prečo ludia vidia len dve možnosti. bud čakať na vzťah s dotyčným alebo sa nanho uplne vykašlať. blbosť. ak ti na nom zaleží a citiš sa s nim dobre a aj on s tebou (aj ked len vramci kamaratstva) tak budte kamoši. dá sa to. viem to.
keď o tom vie a nič s tým nerobí tak to je jasné znamenie, že chce byť len kamarát a pravdepodobne si prvá žena v histórii ľudstva, ktorá je friendzoned :letim:
Tak už sme sa raz bavili tak okrajovo o tom. No on sa vyhovára na to, že vraj bývame od seba ďaleko /30min / a že by to proste nebolo ono keby aj spolu začneme chodiť, ale že vraj keby sme z rovnakého mesta, tak by ani chvíľu neváhal a bol by so mnou do konca života a podobné blbosti začal trepať.Pritom aj teraz spolu nechodíme a sme spolu vonku skoro stále Ako vyzeralo to presvedčivo, no ja neviem.
@jeptiska27 nepáčiš sa mu. Simple as that. A to že bol presvedčivý ked sa vyhováral znamená že ta nechce stratiť ako kamošku tak sa bud zmier s tým že budete kamoši alebo sa s ním prestaň stretávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Však normálne na rovinu mu povedz že sa ti páči a tie reči okolo toho .. a uvidíš, čo on na to.
Ale z očí do očí ... nie cez FB.
A keď sa bojíš, nechoď do lesa.
keď ste kamaráti pochopí to
povedz mu to hocijakou cestou
ale povedz mu to že ťa to trápi a nech to neignoruje
ak si mu nic nepovedala priamo, mozno len tusi, ale nie je odvazny spravit prvy krok, alebo si mysli, ze proste nechces s nim byt aj napriek tomu, ze ho mas rada / dovody byvaju rozne. preto to treba povedat priamo a az ptm zlomit palicu. podla mna ked si chalan a baba furt pisu a chodia spolu von a tak, tak to nie je uplne cisto friendly, neviem
a co sa tyka tvojej otazky --> @13 uplne vystihnute