Máte zo svojimi ex dobry vztah ? Ja stale svoju ex velmi lubim ,aj ked ona kumne nič neciti a je to premna dosť ťažke sa snou stretnuť na káve a tak ale som rad že zostavame aspon ako kamarati.
V akom kontakte sme s ex vy?
obcas sa s tymi ludmi stretnem, vychadzam s nimi dobre. ale nemozem povedat, ze by som k nim nieco citila. skor som stale taka stastna, ze uz s nimi nie som
dostal som prikaz aby som ju znenavidel tak na tom pekne pracujem zachvilku z nej bude najvacsia svina na svete
ale nie ...to je lahke... ja sa snazim ju mat na haku o nezaujem o lahostajnost voci nej to je horsie ako nenavist ked clovek nenavidi tak ma zly pocit... z toho ze ta nekto nezaujima mas volnost ...takze urcite myslim ze kamaratstvo neprichadza do uvahy ..pretoze tak ci tak jedna strana ma stale viac rada aj ked druha ma uz nahaku :/ taky je zivot
Len s jedným som ešte kamarátka, ostatní sa mi nezdravia, tak ja sa nezdravím im... Ale s jedným som mala zvláštny vzťah, skôr bol taký otvorený a poriadne ani neukončený, takže je to doteraz veľmi zvláštne
s jedným som sa dlho snažila byť kamarátka, ale dopadalo to vždy veľmi zle, tak dnes už v podstate v kontakte nie sme, aj keď keď sa stretneme tak prehodíme pár slov normálne v poho, s ďalším chodím bežne na pivo, s ďalším sa zase od rozchodu vôbec nebavíme...
Ahoj tak reagujem na tvoj prispevok ...
Momentalne prezivam niečo podobne ako ty s tvojou ex...
Moj byvaly chalan ma totiz aspon ja mam taky pocit ze ma na haku a sice mi ponuka priatelstvo nadovsetko aj sa ze vraj o mna boji a podobne veci ale pokial mi nedokaze dat lasku o aku stojim tak nech mi radsej nedava nic
To s priatelstvom to sa da len nato treba aby pretieklo vela vody a vela casu Viem z to vlastnej skusenosti lebo som chodila s jednym chalanom dobre styri roky... a dost dlho trvalo kym sme sa dokazali jeden na druheho pozerat ako na kamarata... jednym slovom si len sadnut niekam a porozpravat sa o vsetkom to treba čas a hlavne trpezlivost po rokoch uz mozem naozaj povedat ze ho mam rada len ako kamarata Lebo on ma ten svoj vztah a ja sice som sama ale tak to je lepsie
Prvý má úplne vytesnil zo svojho života..hm, a vraj že zostaneme kamaráti, že sa ešte raz stretneme. A teraz o ňom nič neviem. Mrzí ma to, veď keď s niekym som 2 roky tak nechápem ako ho môžem vymazať zo života úplne ...
S druhým nechcem mať už nič spoločné, nechcem ho ani vidieť.
hmm väčšina sa mi ozýva ..že ako sa mám, čo nové a tak ..bla bla .. ja ich spoločnosť nejak nevyhľadávam..aj keď jeden z nich je teraz môj najlepší kamarát a to je super a druhého mám ísť čoskoro pozrieť do Británie .. takže vlastne žijem bývalými :letim:
akurát jeden môj ex ku mne prišiel a idem ho strihať takže máme vzťah taký, že ma využiiva ale nie mám super vzťahy s exama ^^ ..napr. s takým @horsiq -om trávim všetok voľný čas
takmer v žiadnom kontakte, s niektorými úplne v žiadnom..
max sa máme v priateľoch a napíšeme si na narodeniny, to je všetko
a ako píšeš ty, ak by som bola ešte do niektorého nebodaj zaľúbená a on do mňa nie, tak by som nebola ani takom kontakte ako som a vyhýbala by som sa všetkým miestam a príležitostiam kde by som ho mohla stretnúť...
Mala som len jeden vzťah a s ex sme najlepší priatelia. Ani jeden už k tomu druhému nič necítime on má už aj nový vzťah, ja som sama a vyhovuje mi to.Boli sme priatelia od detstva tak nám to vydržalo aj po rozchode.
Nemozne.....bude sa s tou holkou proste nemam rad, alebo to nebol vztah o citoch....ted konkretne som ja tu a ona tam a neviem si predstavit ako sa s nou budem vediet niekedy "kamaratit" to ju uz radsej neuvidim nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale nie ...to je lahke... ja sa snazim ju mat na haku o nezaujem o lahostajnost voci nej to je horsie ako nenavist ked clovek nenavidi tak ma zly pocit... z toho ze ta nekto nezaujima mas volnost ...takze urcite myslim ze kamaratstvo neprichadza do uvahy ..pretoze tak ci tak jedna strana ma stale viac rada aj ked druha ma uz nahaku :/ taky je zivot
Ahoj tak reagujem na tvoj prispevok ...
Momentalne prezivam niečo podobne ako ty s tvojou ex...
Moj byvaly chalan ma totiz aspon ja mam taky pocit ze ma na haku a sice mi ponuka priatelstvo nadovsetko aj sa ze vraj o mna boji a podobne veci ale pokial mi nedokaze dat lasku o aku stojim tak nech mi radsej nedava nic
To s priatelstvom to sa da len nato treba aby pretieklo vela vody a vela casu Viem z to vlastnej skusenosti lebo som chodila s jednym chalanom dobre styri roky... a dost dlho trvalo kym sme sa dokazali jeden na druheho pozerat ako na kamarata... jednym slovom si len sadnut niekam a porozpravat sa o vsetkom to treba čas a hlavne trpezlivost po rokoch uz mozem naozaj povedat ze ho mam rada len ako kamarata Lebo on ma ten svoj vztah a ja sice som sama ale tak to je lepsie
S druhým nechcem mať už nič spoločné, nechcem ho ani vidieť.
ak by som sa rozisla s terajsim, neviem si predstavit, ze by sme mali byt este nejako v kontakte a kamarati..
max sa máme v priateľoch a napíšeme si na narodeniny, to je všetko
a ako píšeš ty, ak by som bola ešte do niektorého nebodaj zaľúbená a on do mňa nie, tak by som nebola ani takom kontakte ako som a vyhýbala by som sa všetkým miestam a príležitostiam kde by som ho mohla stretnúť...