Potrebujem poradit prosím. V triede sú tri dievčatá I, M a J. M a J držia spolu a sú proti I pretože spolu plávajú a neviem ako je to u nich ale nejak sa nemusia. Ja sedím s I ale samozrejme sa chcem kamarátit aj s M a J...Nechcem aby to tak vyzeralo že s
dievča dám ti dobrú radu- pokiaľ sa budeš za každú cenu chcieť s nimi kamarátiť a nebudeš samostatná, budú ťa len využívať pretože to z človeka dosť vyycítiť...tak prestaň sa trápiť nad tým ako sa dostaneš medzi nich.. buď len s tými, s ktorými TY uznáš za vhodné aby potom ony boli tie, ktoré by riešili takéto veci, ako ty teraz riešiš tu...
@flemi len na zakladnej to bude asi o com si inom... bud si s nami alebo proti nam, akonahle sa zacne zastavat tej jednej a bude na jej mieste alebo sa bude pchat do zadku tym dvom a bude s nimi
@sandy114 presne.... z prepáčením oni sú ešte deti... proste takto rozmýšlaju sama sem si s tým prešla..... skús sa s nima nejak skamarátiť a povedať im že I je v pohode a tak..
neviem, prečo by si sa mala snažiť ty, ak sú tie ostatné dve hlúpe. naozaj ti stoja za to, aby si bola ich kamarátka, keď sa s tebou nechcú baviť len preto, lebo sedíš s tou, ktorú oni nemusia? halóóóóó!
@atep ja som tak mala ... 2 kamošky , spolužiačku a kamošku z inej triedy ... no a proste niečo sa stalo, chcela som sa baviť s oboma,ale nedalo sa , ešte sa to otočilo proti mne a teraz mám len jednu kamošku , ale neprotestujem, lebo aspoň som zistila , že tú druhú neznášam, lebo konečne ukázala pravú tvár
ako ja by som chcela z každým vychádzat dobre...len som zmetená či ja sa ku nim otáčam chrbtom alebo oni mne ...a po dnešku som vydela (počula) pravú tvár M o ktorej priazen bojujem (bojovala) ale už to chcem nechat tak aj ked neviem či sa mi to bude darit...:/ ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale k téme.... to sa nedá.. jednoducho
a som rada
taketo prepletence ..... seriem na to radsej
@klaudiqaaa lenže v tom je práve ten problém že ja neviem s kým sa mám bavit pretože po dlhšom čase asi každý ukáže pravú tvár
@edisek mám 13 :/
ako ja by som chcela z každým vychádzat dobre...len som zmetená či ja sa ku nim otáčam chrbtom alebo oni mne ...a po dnešku som vydela (počula) pravú tvár M o ktorej priazen bojujem (bojovala) ale už to chcem nechat tak aj ked neviem či sa mi to bude darit...:/ ...