nazdar zaujimalo by ma co by ste spravili keby vam kamos rovno pred nosom prebral holku o ktorej vedel ze mate o nu zaujem a vasa mesacne usile vyslo nazmar pre jedneho idiota ktory si prisiel a len tak zo srandy celkom nezavazne zacal s nou flirtovat a b
z toho dovodu asi nezoznamujem holku o ktoru mam zaujem kamosom..ved aj tak za ten cas cu ju zbalis mas dost konkurenciu..ale tak aj baba bymala vediet o koho ma zaujem ale ta ktoru opisujes asi nevie co chce alebo ta nechcela neviem...ja sa do dnesnych pubertacok nevyznam ..(vsetky pod 18)
zaujimave k tomu nazoru som dospel aj ja len chcem uviest na spravnu mieru ze mi chodime partia ludi vonku a on kedze pozna mna a este niekolko chalanov od nas tak sa tam par krat zastavil a vsetko poslo do p*** a este ze zaujem tam bol
Kedze si s nou vlastne este ani nechodil tak to nebola tvoja holka a neprebral ti holku, kedze este nebola tvoja. Mno a on asi zjavne nie je pravy kamos, ked vedel, ze o nu mas zaujem.
neni to ani casom,ani krasou.jednoducho...to tak vzdy bolo,ze nemozes brat setko smrtelne vazne/cim viac ju mas na haku,tym skor ju zaujmes.Neviem,preco to tak je,ale je to tak
a ohladne toho chalana,bud sa len spraval tak ako aj vzdy k ostatnym babam-v tom pripade za to ani nemoze.alebo to urobil naschval a potom je to riadny p............akooo
mal si ho riadne prije*at potom ...nie nie len srandujem tak taka holka nestoji zanic ked nevie co chce ale to väcsina mladych ....a kamos tiez nic moc ...je to kamos ??? ....
mno tak po prve,tvoj zaujem o nu bol asi slaby,lebo ak by dievca vedelo ze ju chces,tak ak by bola normalna nezacne si len tak s kamaratom.
Druha vec,kamarat je chuj,ale tak vasen a pritazlivost nezastavis.
Najlepsie je zabudnut,kamarat narusil doveru a bude tazke mu odpustit. POzri ak ona chce jeho a on ju,tak nic nespravis,je to jjerozhodnutie a ty by si to mal respektovat...
presne to sa mi stalo...moja naj kamoska mi zacala len tak z nudy namotavat chalana, ktory sa mi vazne pacil a vedela o tom, no aj tak to spravila..a ja som sa s nim kvoli tomu pohadala, a teraz ma to mrzi, lebo sa na neho vykaslala, totiz ona mala vtedy svojho chalana, ktoreho udajne miluje A ako som to riesila? Vyhybam sa jej, nebavim sa s nou. Asi to neni najlepsie, kedze s nou budem 9mesiacov sediet v skole, ale smola..a s nim? Chyba mi, nebyva v BA, takze som ho od maja nevidela, a "vdaka" nej, som sa s nim ani nestihla rozlucit, vycitam si to, no on tvrdi, ze na to uz nemam myslet..ale zabudnut sa neda
tento prípad potvrdzuje fakt že holka s partie nemôže byť tvojim dievčaťom...je to absurd, "chodenie v partii"..buď si s ňou alebo s partou, naraz to nie je dobré
no takze nechodi s nou a podla mna ani nezacne on to robi len tak z nudy a neje pravda ze za to nemoze keby chcel mohol by sa spravat normalne ale on sa musi vzdy predvadzat... dalej je dost namysleny a v poslednej dobe sa sprava jak kkt a najradsej by som mu jednu zatankoval a to nie len kvoli tej holke niekedy ma az dost priblble a prisilne reci.....to chodenie v partii to uz ani nie je partia odkedy si kamos zacal chodit s drouhou holkou od nas ak sa rozijdu bude pokoj ale ona ho nepusti a on tiez ne lebo chodi k nam na vykendy a potom by sa nudil keby sa nemal s kym vylizovat...
Mozno budem zniet ako hajzel ale: nebola to tvoja holka, len si ju chcel. A ked si sa o nu snazil mesiac a viac a stale si sa nikam nedostal, tak ta zrejme nechcela a mohol by si sa snazit aj rok. Bez urazky ale ked sa nevies rozhybat mozes si za to sam, tolko cakat tak by ti ju "prebral" niekto iny. Ako ja tiez napatrim k tym co zbalia holku na pockanie, ale takto dlho to netrva ani mne.
no to vazne.. ozajstny kamos take nieco nespravi.. cize netrap sa tym a kasli na to.. a ta holka.. ho tiez.. no comment..! suhlasim s komentarmi ktore boli napisane predomnou.. hlavu horeeeeeeee
kamos je debil ze ti ju prebral.. bab je blba ze sa nevie rozhodnut co vlastne chce a ty si bol prilis pomaly.. jednoducho zhoda okolnosti za ktoru nemoze nikto a vsetci..
Skus si najst iny objekt zaujmu a tentoraz nejaku ktora fakt bude stat za to
Tak mu nadrb niekedy keď ťa znova nasere a aspoň sa odreaguješ - a možno nakoniec aj holka potebe skoči lebo budeš vypadať ako zly chlapec - a to niektore žeru
neznies ako hajzel mas pravdu vsetci mate pravdu dosral som to hlavne ja ale aj tak dikes a asi mu najblizsie prijebem ked zase pusti nejaky ten slovensky rap ktory ja velmi nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vies keby to dievca nechce tak ju on nezbali...pravdepodobne dalsia pubertalana pica co nevedela sama co chce...nad takymi sa uz ani nepozastavujem
a ohladne toho chalana,bud sa len spraval tak ako aj vzdy k ostatnym babam-v tom pripade za to ani nemoze.alebo to urobil naschval a potom je to riadny p............akooo
Druha vec,kamarat je chuj,ale tak vasen a pritazlivost nezastavis.
Najlepsie je zabudnut,kamarat narusil doveru a bude tazke mu odpustit. POzri ak ona chce jeho a on ju,tak nic nespravis,je to jjerozhodnutie a ty by si to mal respektovat...
@0 zastrel ho a mas pokoj
Skus si najst iny objekt zaujmu a tentoraz nejaku ktora fakt bude stat za to
my vranovcania ho zbijeme