teda ak sa tak daju nazvat..ja milujem ked jeden an druheho kydaju jak take teple telce a teraz sa tvaria ako najlepsi kamarati..nenavidim tu falosnost ludi..a ked im zavolam kde su sak vonku..jak keby ani jedno s tych tvorou nebyvalo a neislo okolo mojej
aj ja som mala takých "kamarátov" tiež prišli len keď čosi ony chceli, zavolať niekomu, alebo peniaze, no proste debili prvej triedy! A tiež na mňa pekne kydali svinstvá keď som s nimi nebola ale v škole keď sme sa stretli alebo vonku tak aký zrazu najlepší kamoši sa tvárili
Ono to vie poriadne naštvať to ti verím, na takých kamošov je najlepšie sa vykašlať!
lenze toto uz neboli take vztahy ako mavaju na zakladke..ze sa vsetci sa ohovaraju..toto uz su taky ludia ze ked mame problem tak normalne vyriesime..ale uz asi aj im zacalo jebat
Hmm... ja sa už nesnažím s nikým kamarátiť... raz poviem jednej babe niečo a dôverujem jej fakt... a som si myslela, že udrží to tajomstvo... a na druhý deň to vedela celá škola :/ už verím len sama sebe
...ja tiez uz nemam slov k takym ludom, a naj kamarata nemam ani,lebo veci a vztahy sa menia...ale ked je tazko tak sa vzdy niekto najde (zatial) kto pomoze
toto velmi dobre poznam...najlepsi kamosi vsak ...ked sa nudia tak neides von a kktiny ...ale inak nic...tiez ved sme vonku...ale dat vedet to nie...az na jednu kamosku ta da vedet bo vie ze by ma to nastvalo..ked skoda ze vsetci dobry ludia su az niekolko km odomna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj ja som mala takých "kamarátov" tiež prišli len keď čosi ony chceli, zavolať niekomu, alebo peniaze, no proste debili prvej triedy! A tiež na mňa pekne kydali svinstvá keď som s nimi nebola ale v škole keď sme sa stretli alebo vonku tak aký zrazu najlepší kamoši sa tvárili
Ono to vie poriadne naštvať to ti verím, na takých kamošov je najlepšie sa vykašlať!
Ostatných nazývam len známy alebo spolužiak a podobne - síce sa z nimi dá dobre pokecať ale nemám v nich 100%-nú dôveru.
uz teraz ne, so zakladnou som skoncil, takze aj s nimi
kedysi davno, este na zakladke som si dost uzil od podobnych..