u babky mam takych kamosow, ze na silwestra som mala ist s nimi wen len ma ojebali ze sa wen nejde tak som isla z druhymi.. lepsimi kamosmi .. a neska som bola wonku a sam tam cely cas wyprawali o tom silwestri.. hlawna wec ze sa von neslo.. ale sak dobr
ale sak ja ich mam w pici... mam inych dobrych kamosow kery dawaju cigy mne a ne ja im.. ti wacsinow ponukaju bez opytania=D=D=D a choda ma aj vyprvadit.. =D
"u babky mam takych kamosow, ze na silwestra som mala ist s nimi wen len ma ojebali ze sa wen nejde tak som isla z druhymi.. lepsimi kamosmi"
ako vysvetlis mi dovod, preco si povodne planovala ist von s tymi horsimi kamosmi a az ked ta oklamali, si sla s lepsimi kamosmi?????? to preco si chcela silvestrovat s horsimi kamosmi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nuž, zjavne ťa využívali ale v skutočnosti ťa mali v piči ... asi tak by som to videla ja
absolútne nestoja zato,ver mi...
hrozne ta dnesna mladez...zobaky cigaretami vypaluje a krcmy vymieta...
"u babky mam takych kamosow, ze na silwestra som mala ist s nimi wen len ma ojebali ze sa wen nejde tak som isla z druhymi.. lepsimi kamosmi"
ako vysvetlis mi dovod, preco si povodne planovala ist von s tymi horsimi kamosmi a az ked ta oklamali, si sla s lepsimi kamosmi?????? to preco si chcela silvestrovat s horsimi kamosmi?