Ked sa mi niekto smeje za chrbtom do oci !!
Ale ne Ked niekto nieco ma, hovori to, ale do oci nie..este ked popiera...by som ho za gule vytahal najradsej...to niesu u mna ludia....
nespolahlivosť niektorých...hlavne jeden kamarát ktorý mi má asi 2 týždne už vrátiť moje slúchatká z MP4ky a stále nič...ja teraz nemôžem počúvať hudbu bez nich v škole...hroza :/
na kamosoch nic...tych co ja nazvyam kamaratmi ma ani nepodrazaju ani mi neklami ani nic podobne a vsetky ich zlozvyky a zle vlastnosti uz dokonale poznam a som nane zvyknuta cize ma nevytacaju...takych ludi by som ale mohla na prstoch jednej ruky zratat ktorym ja poviem ze je to kamarat resp. kamaratka.
samozrejme, keď sa tvária ako moji kamaráti a pritom nimi nie sú...
lenže to potom nie sú kamaráti...
na kamarátoch ma vie naštvať, keď nedodržia to, čo sľúbili (napr. o 6 pôjdeme na pivo a polhodiny predtým mi PREZVONIA - čiže im mám ja volať, že nejdú, lebo im do toho niečo skočilo)...
a potom ma riadne rozčuľuje, keď si zo mňa robia srandu... lebo to nemám rada, potom neviem, či to mám brať vážne alebo čo...
ale tak na tú "srandu" som si už aj zvykla... viac ma štvú nedodržané sľuby... za to by som vraždila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale ne Ked niekto nieco ma, hovori to, ale do oci nie..este ked popiera...by som ho za gule vytahal najradsej...to niesu u mna ludia....
Neznášam, keď sa moji infantilne urážajú pre sprostosti, akoby som im vzala hrabličky.
lenže to potom nie sú kamaráti...
na kamarátoch ma vie naštvať, keď nedodržia to, čo sľúbili (napr. o 6 pôjdeme na pivo a polhodiny predtým mi PREZVONIA - čiže im mám ja volať, že nejdú, lebo im do toho niečo skočilo)...
a potom ma riadne rozčuľuje, keď si zo mňa robia srandu... lebo to nemám rada, potom neviem, či to mám brať vážne alebo čo...
ale tak na tú "srandu" som si už aj zvykla... viac ma štvú nedodržané sľuby... za to by som vraždila...