Kamoška má depku, už viac ako týždeň nejedla, bojím sa o ňu :(
Mojej kamarátke pred dvoma týždňami pri nejakej operácii zomrel jej chalan... Kamoška odvtedy nejedla, je stále nevyspatá, oči má červené, ako keby stále plakala... Už sa o ňu začínam báť, prosím, poraďte mi!
@hajzelodkosti lenže ona sa s ním nerozišla, on zomrel... to je rozdiel... A áno, musím jej pomáhať ja, už len preto že som jej kamarátka, akási lojálnosť voči nej (či ako to nazvať) ma núti k tomu, aby mi to bolo ľúto... Jej rodičia ju strčili do decáku, kamoška žije s adoptívnou rodinou, s nimi takéto veci nerieši...
@k1kr ty si vazne sprosty alebo sa len na priblbleho hras??? A vies co? Ano, mam depku! Mam depku lebo moja kamoska ma depku, to je lahka rovnica!!! Mojej kamaratke zomrel chalan, to so mnou nema nic spolocne (okrem toho ze chcem dotycnej kamoske pomoct!) tak laskavo nepicuj...!
to je v podstate normálne.. a týždeň myslím, že ešte nie je tak dlho, na to že stratila milovanú osobu.. stoj pri nej, ale začni to nejak extra riešiť keď to bude trvať dlhšie.. mesiac a viac.. ak jej chceš naozaj pomôcť.. vytiahni ju von niekde do prírody a nech sa vyrozpráva, vyplače.. sa jej aspoň uľaví..
ja som tiež po rozchode 3dni nejedla a v sprche som odpadla.. ale neskor som zistila že to bol spotený gayoš.. ktorý sa hral na heteráka.. zober kamaratku nasilim na žurku vystajlujte sa spravte si damsku jazdu kurvite sa balte chlapov odviažte sa to zaberie
@bloodsuckingvampire ...neviem ako velmi ho lubila, ale keby sa mne stane to, co sa stalo jej tak by som sa asi spravala nejako podobne... Ja si naopak myslim, ze ked si s nou mala by si sa snazit odviest nejako rozhovor od temy a nic jej o tom nehovorit ani ju nebuzerovat aby jedla... Bude to take bud/alebo... Bud sa s tym zmieri a zaradi sa do zivota, alebo nie a skonci niekde v nemocnici na umelej vyzive... ale podla mna tym ked sa jej budes chciet nejako nasilu snazit pomoct a donutit ju aby jedla nic nevyriesis, lebo pravdepodobne ta aj tak neposluchne... teda aspon taky je moj pocit
podla mna nechce pocut ziadnu utechu len jej to bude pripominat ona sa stym musi vyrovnat sama popripade ju vytiahni kdesi medzi ludi a sa zabavajte nech nato zabudne aspon nachvilu
jedine co by som ti mohla poradit je stat pri nej komunikovat s nou,nechat ju nech sa vyplace, a ak by sa dalo povedat to aj jej "rodicom" a mozno by bolo najlepsie poradit sa s odbornou pomocou trebars psyhcologicka, stala sa jej velmi zla vec a smrt je vzdy vazna a ak jej nepomozes tak sa moze stat aj nieco horsie je dobre ked tam bude aj odborna pomoc, aby sa nestalo nieco zle...drzim palce!
Hm, musíš jej pomôcť, to je jasné. Ale AKO? to je otázka. Nepoznám ju, tak ako ani Teba, preto to neviem s určitosťou povedať, no aspoň nejaké jedlo by mala zjesť. Koľko má vlastne rokov? 13?? Komunikuj s ňou, daj jej najavo, že má prečo žiť...... A nepripomínaj jej to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
neviem ti poradit, ale myslim, ze naco ma sakra rodicov? To jej musis pomahat ty?
nuz.. musis ju prinutit najest sa..neviem..nepoznam ju.. netusim, ako by som jej pomohla..
-vykecať, vyspať, prežiť...iné sa nedá a časom bude lepšie, život ide ďalej
v prvom rade by mal o tom vedieť rodič...
vyzerám na to že beriem?
ale chapem ju aj mne umrel blizky clovek a odvtedy tiez nemam chut moc jest