Má 16r. , chlapca a on od nej žiada sex, ona mu chce vyhovieť ale nevie kde by to mala robiť kedže byva u rodičou a aby sa to nedozvedeli Poradite je dakujem za nu
ja si osobne myslím ,že prvý sex by mal byť o tom,že to chcú obaja a nie len jeden. Mali by byť obaja pripravený nie len fyzicky,ale hlavne psych. na takýto krok k dospelosti. A hlavne to robiť niekde,kde je kľud a čisto... Prvý sex by mal byť pekný zážitok a nie stres- bacha niekto ide...a pod. Dôležitá je atmosféra pred..po sexe a hlavne počas neho. No a treba myslieť na kondóm, to ,že niekto užíva antikoncepciu,ho neochráni pred kadejakou pliagou...
@apis ja som to pochopila ako prvý sex... a by si sa možno divil,ale 12 roční majú už sex a dobrovoľne..a teraz nemyslím ,len na cigáňov. V iných krajinách dokonca aj skôr a povolené zákonom.. nemusíš ma poúčať
to je najľahšie to zhodiť na neexistujúcu kamarátku ... poradím, nech si kúpi Benchmade nôž so zakrútenou čepelou, nech ho chlapca nechá, aby si dal dole gate a potom nech mu ho zapichne do stehna a potočí, potom dá pokoj ...
nechce sa mi čítať predchádzajúce komentáre,ale myslím si,že by to mala zvážiť,pretože mať sex len preto,že mu chce vyhovieť (aspoň pre mňa teda) nie je dôvod...
Len napíšem slová SIBILI kráľovnej ktorá predpovedala budúcnosť a žila v rokoch 900 až 800 p.n.l
"Mnoho mužů manželky své, které jménem Hospodinovým do ložnic svých vedli, vyženou a pojmou manželky jiné.
Toto proroctvo platí pre túto tému:
Přijde doba, že z tisíce děveček jediné panny nebude, neboť děvečky panenství své už před zasnoubením mužům jiným za zlato a víno dají.
Přijde doba, kdy matky své dcery do měst vyženou, aby tam, prodávajíce své tělo a tak dobývajíce s muži cizími, statků pozemských nabyly.
Manželky s několika muži tělem svým obcovati budou, aniž pohoršení v domě sousedů svých činili, neboť i manželka sousedova s několika jinými muži, nežli s manželem svým, obývati bude."
Decka vy ste dnes spadli z jahody? Obaja su to studaci a predpokladam ze ich rodicia makaju... nech si blicnu a mozu prcat vo vsetkych miestnostiach aj u neho aj u nej
no..ja nechcem nikoho sudit..ak sa s nim vyspi a preto,ze mu chce vyhoviet...tak je to jej vec,ale mala by to urcite poriadne zvazit..A ak ten ,,dotycny,,stoji za to,tak pocka...:o)
ak sex so 16 ročnym tak len s ochranou ak nema dievča ešte 18 ..no ale na mieste čo ja viem no nejak si to vybaviť vtedy ked rodičia idu niekam do roboty ...taka rychlovka to by šlo no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ta sak neverim ze jej rodicia nikam nikdy nechodia z bytu het
btw k teme obaja byvaju u rodicov ale nech mi nikdo netvrdi ze ty rodicia su cele dni od rana do vecera doma..
btw nemusíš sa skrývať akože za kamošku
ja by som mu nedala, ! asi tak..nech to nerobi preto len ON ZIADA...hovno! byt mojim tak nech si ziada nedostane!
nech pocka...rozum nema este na to...
Len napíšem slová SIBILI kráľovnej ktorá predpovedala budúcnosť a žila v rokoch 900 až 800 p.n.l
"Mnoho mužů manželky své, které jménem Hospodinovým do ložnic svých vedli, vyženou a pojmou manželky jiné.
Toto proroctvo platí pre túto tému:
Přijde doba, že z tisíce děveček jediné panny nebude, neboť děvečky panenství své už před zasnoubením mužům jiným za zlato a víno dají.
Přijde doba, kdy matky své dcery do měst vyženou, aby tam, prodávajíce své tělo a tak dobývajíce s muži cizími, statků pozemských nabyly.
Manželky s několika muži tělem svým obcovati budou, aniž pohoršení v domě sousedů svých činili, neboť i manželka sousedova s několika jinými muži, nežli s manželem svým, obývati bude."
hrozne tato anketa....ja asi vazne pojdem do klastora, potom taleto problemy iste nebudem mat...
Ale keby niečo: zrúcaniny letohrádkov sú na prvý sex ako stvorené, pokiaľ nemajú priestory v byte/dome.
hmmm.... park je určite ideál...
Sak nech ho posle si vyhonit niekde na luku ked ziada sexa nevie kde .