moja naj kamoska zacala chodit s jednim xalanom a od vtedy sa hrozne zmenila ! zacala riadne nadavat (aj ja nadawam ae nie tak ako ona) a furt sa hra na velku emacku... a tiez stale klame.. a hrozne mi to leze na nervy ! PLS POMOC ! uz to s now asi nev
v takomto pubertalnom veku sa ludia strasne menia aj moja kamaratka sa strasne zmenila...a meni...mam o tom aj dva neukoncene blogy..strasne ju mam rada strasne moc pozname sa cely zivot tak sa to snazim prehliadat.povedz jej co si myslis a ak na teba vyleti tak chvilu pockaj podla mna ju to prejde a zas budete kamosky a ak nevyleti a hned pochopi tak je to fakt ppc holka a hentie dve ked sa hadaju..to je fakt tazke mala by si ignorovat ze ti lezu na nervy to je sebecke..aj ked chapem..skus ich zmierit?kvoli comu sa hadaju?
tak im povedz zee...K*RVA BABY!!!sa ukludnite laskavo!berte ohlad aj na mna!sa mate vobec rady?prestante sa hadat kvoli kktinam laskavo a hotovo ale nie ja neviem no tak ak su to len take hovadiny tak pohode nech si to vyriesia ony
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale uz ho neriesim. ta "kamaratka" pre mna prestala byt dolezita. uz ju nemam rada. mam na to dovody. aj taky je zivott ...
Ale nie, aj to je riešenie ale tak radšej s ňou o tom pokecaj...